Co Vás v poslední době vytočilo

Moderátor:phofy
Zamčeno
KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Re: Co Vás v poslední době vytočilo

Příspěvek od KASHA » 15.04.2009 18:58

Tak osobně za sebe sem rád, že si to takto vysvětlil, myslím, že jsou tu lidi, kteří jsou schopni pochopit argumenty, který předkládáš a já sám si nedělám iluze o tom, kolik tohle všechno může stát. Stojí to hoodně času a peněz o tom žádná, to snad pochopí každej... Mě by třeba zajímalo kolik lidí zaplatilo členství (ted mě napadlo že by to mělo jít zjistit z VIP členů).
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 15.04.2009 18:59

Moby Dick mi mluví z duše. Daryl pořád píše ON, ON, ON - má pravdu, ale ON, nebo JÁ, když od někoho chci aby mi přispěl na cokoliv tak je to slušnost tomu přispivateli aspoň říct, hele dík ( na tom netrvám) ale tvoje peníze jsem použil na to a to. Nechci pochlebovat Fokimu - si pořád myslím, že je velmi slušný člověk, ale v tomhle prostě udělal chybu, což se stane každému z nás. Jen si myslím, že je potřeba si chybu uvědomit :wink:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Daryl
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daryl » 15.04.2009 19:00

silverwolf: neznam te osobne (asi) a nevim v jakem jsi tu postaveni a jaky nazor zastavas, nicmene za tim co jsme psal si stojim. A narazim na to druhe forum, ktere si kluci stavi.

Neberu jim to, kazdy ma pravo si neco udelat, ale prijde mi to zvlastni. A jsem si jist, ze pokud budou slavit uspech, tak zjisti, ze je to jinak nez si predstavovali a casem dojdou do stejneho stadia.

Jelikoz mam svuj projekt, kteremu se venuju, sem moc nechodim ( jen v nutnosti). Nevim tedy jak a co se tu kocirovalo, jak to mel foki zarizeno, nicmene vim, ze foki na tohle moc dobrej neni. Takze urcite udelal par chyb a mozna zejmena v komunikaci.

Pokud tu nekomu jde opravdu o to, aby zde bylo funkcni forum / portal ( a nebylo potreba rozbihat dalsi ), muze se ozvat a prilozit ruku/know-how k dilu. Tohle dlouho zahalelo to se musi uznat a je potreba s tim zase pohnout. Ale podobnymi vypady a osocovanim to moc nejde.

Pokud se s fokim domluvime, jsem ochoten pomoci s managementem tohoto projektu tak, aby prosperoval a vsichni byli spokojeni.

Uprimne, ja nejsem zastancem prispevku. I na mem projektu jsem se tomu branil. Nakonec jsme je na zkousku zavedl vymenou za vyhody, ktere to clenum propujcuje. Je to jen castecny prijem. Hlavni prijem se mi podarilo vybudovat z reklamy, ktere mi plati veskery provoz a dokonce se mi uz vratily i naklady na postaveni. Ten muj projekt konzumuje 100.000 rocne. Jsou v tom rozpocitane servery i prace jak s programovanim tak udrzbou ci managementem. A to neni o moc vetsi nez je tohle.
==============================
Auto HI-FI Club CZ | Server housing a webhosting

MobyDick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MobyDick » 15.04.2009 19:01

Tak to potom není, ale příspěvek na chod fora, ale na případné výhody a to je něco jiného. Na výhody nepřispívám páč je nevyužívám i na sraz jsem bez remcání zaplatil požadovanou částku. Pokud bych byl seznámen s rozpočtem co kolik stojí tak bych na chod fora i přispěl.
FORD FOCUS 3dv. 2.0l 96 kw r.v 98
Obrázek
Obrázek
Obrázek
galerie
Obrázek

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 15.04.2009 19:02

jako je nás tady něco kolem 7000 členů, kdyby jenom osmina přispěla ročně 400 tak máme za rok po kopě 350.000,-CZK!!!! a stím se už dá kurde něco dělat že? 8)
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 15.04.2009 19:02

tak jsem tady včera nebyl a dneska se nestačím divit vo co go 8O
foki píše:
ORBman píše:....... z toho nejsem schopen vyvodit, jaký je důvod mazat Chmelkovy příspěvky z diskuzního fóra. .......V zamčeném threadu vidím akorát zmínku o nějakém "hustém podrazu" ...
je to oznameni , proto je to zamknute . a to co se delo mezi moderatory si myslim je jen mezi zainteresovanými osobami , proto si myslim ze neni nutne neco strucne popisovat . pokud nekdo chce se ze ptat na konkretni vec tak se muze zeptat dotycných osob pres SZ .
zatím to tak pročítám a je tu zmíňka o chmelkově "hustém podrazu" na moderátory 8O , když ovšem vyloučím ty co odešli nebo byli odejití, tak mi jich moc nezbývá a proto, jakožto dlouholetý člen tohoto fóra bych rád konečně věděl vo co go.
děkuji za kladné vyřízení
P.S.: o peníze jde přesdevším až v první řadě :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 19:02

jj je to dobrovolne a presto jsou z toho vyhody , jedine co je trochu omezujici je inzerce - ta je pro platici zdarma a pro ostatni za 30kc .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 19:04

KASHA píše:jako je nás tady něco kolem 7000 členů, kdyby jenom osmina přispěla ročně 400 tak máme za rok po kopě 350.000,-CZK!!!! a stím se už dá kurde něco dělat že? 8)
presne to jsem cekal ze se nekdo ozve , ale platicich je cca 130
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 19:05

skubi to neres , ja nespim uz asi 3dni . :cry:
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 15.04.2009 19:05

foki píše:
KASHA píše:jako je nás tady něco kolem 7000 členů, kdyby jenom osmina přispěla ročně 400 tak máme za rok po kopě 350.000,-CZK!!!! a stím se už dá kurde něco dělat že? 8)
presne to jsem cekal ze se nekdo ozve , ale platicich je cca 130
Jak někdo??? snad já ne? já to nepsal jako že platí osmina, já píšu, KDYBY!!!!!

Daryl
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daryl » 15.04.2009 19:07

v tom pripade je teda otazkou, jak ten prispevek znel. Asi dalsi drobna chyba fokiho. Pokud to byl prispevek na provoz fora, pak trochu chapu Vase rozcileni.

Nicmene je to chyba. Prispevek ma pokryvat naklady ktere nejsou jen v tom co musi foki platit za provoz ale i v napadu a investovanem case.

ASi takhle: kdyby foki rek, ze veskere penize si nechal doma pod polstarem jako odmenu za dobre odvedenou praci s forem, za to ze mel ten napad a ze to funguje. Bylo by na tom neco spatne ? Nebo z jakeho duvodu chcete vedet kam presne ty penize jdou ? Jen pro ten pocit, ze pak muzete nekomu neco vycitat? Nejak nepobiram zadnej rozumnej duvod proc se nekomu zpovidat. Zamestnavatel se Vas taky nepta co delate s vyplatou. taky po Vas nechce vyuctovani .... zde je to dost podobne.
==============================
Auto HI-FI Club CZ | Server housing a webhosting

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.04.2009 19:07

to KASHA :

z te tve osminy to bude jeste osmina :D
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 15.04.2009 19:08

Daryl: neznáme se asi určitě, postavení :mrgreen: tu žádné nám :lol: . Jenom mě mrzí, jak to tu v tomto pohodovém kolektivu dopadlo a upřímně řeknu, že to nové fórum nebude mít perspektivu, byť bych to těm šikovným klukům přál. Je - opakuji - věčná škoda, že se s "ON" nepohodli. Škoda je to v ohledu nás všech - Fokiho i registrovaných členů. Bohužel.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 15.04.2009 19:08

to Daryl: osobne te take neznam, coz me celkem mrzi, ale mam na tebe jednu jedinou otazku, od ktere se bohuzel vse zacalo "bortit": "Jaky je tvuj pohled a nazor ma to, ze se mazaly nejake prispevky???"
Myslis, ze to bylo nejstastnejsi reseni i kdyz pominu, ze je asi mazal Foki, tedy majitel stranek!
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

r0mik
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od r0mik » 15.04.2009 19:10

piste pomaleji, nestiham "refreshovat" prohlizec :twisted:
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost