Co Vás v poslední době vytočilo
-
- Junior
Re: Co Vás v poslední době vytočilo
V Postupicích jsem si koupil tzv. "klubové podložky" a teď koukám, že hlavní stránka http://www.ford-focus.cz je vlastně prezentací nějaké Motors company, s.r.o.... takže místo adresy klubu vozím na autě reklamu soukromé společnosti, která má navíc ve své prezentaci pravopisné chyby. Z toho tedy příliš nadšený nejsem :-/
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
je to navrh kterej se bude upravovat , ted se to tam vlozilo ale protoze to nefunguje jak ma tak se to bude resit .ORBman píše:V Postupicích jsem si koupil tzv. "klubové podložky" a teď koukám, že hlavní stránka http://www.ford-focus.cz je vlastně prezentací nějaké Motors company, s.r.o.... takže místo adresy klubu vozím na autě reklamu soukromé společnosti, která má navíc ve své prezentaci pravopisné chyby. Z toho tedy příliš nadšený nejsem :-/
a to ze tam prezentuju firmu , tak vzhledem k tomu ze vsechno neco stoji a nikdo ti neda nic zadarmo tak se to resi formou reklamy , pokud se najde vice firem , tak tam bude prezentovano vice firem .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
je to oznameni , proto je to zamknute . a to co se delo mezi moderatory si myslim je jen mezi zainteresovanými osobami , proto si myslim ze neni nutne neco strucne popisovat . pokud nekdo chce se ze ptat na konkretni vec tak se muze zeptat dotycných osob pres SZ .ORBman píše:Jak už jsem psal, toto "vysvětlení" mi připadá docela dost stručné/obecné a rozhodně z toho nejsem schopen vyvodit, jaký je důvod mazat Chmelkovy příspěvky z diskuzního fóra. Za vysvětlení bych považoval alespoň stručný popis, v čem konkrétně spočívala ta neshoda a proč je ten rozchod tak dramatický. V zamčeném threadu vidím akorát zmínku o nějakém "hustém podrazu" ...
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Rumcajs1
- Test driver
fí ha, až teď jsem si všimnul že je stránka ford-focus.cz nová. Náhodou, docela povedená a na vstup do fóra je tam alespoň pořádný viditelný tlačítko.
Mám takovej dojem, že o tom přesměrování stránek i v Postupkách něco padlo, teda alespoň já jsem to z toho pochopil že se to nějakým způsobem řešit bude.
Mám takovej dojem, že o tom přesměrování stránek i v Postupkách něco padlo, teda alespoň já jsem to z toho pochopil že se to nějakým způsobem řešit bude.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Ponik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě osobně se naopak nová verze ford-focus.cz moc nelíbí. Grafika podle mého názoru nic moc, ale hlavně chybí nějaká ucelená navigace (resp. menu). Třeba "Úvod - Servis - Partneři" - na první pohled není poznat, jestli je to jeden odkaz nebo více. Chybí nějaká změna barvy odkazu nebo něco podobného při najetí na něj, prostě to není moc "user-friendly".
Neberte to jako rejpání. Trochu se v tomhle oboru pohybuju, takže to můžu vidět trochu jinak než ostatní. Ale jak psal Foki, tak je to zatím návrh, který se bude předělávat, takže si myslím, že většina nedostatků zmizí
Neberte to jako rejpání. Trochu se v tomhle oboru pohybuju, takže to můžu vidět trochu jinak než ostatní. Ale jak psal Foki, tak je to zatím návrh, který se bude předělávat, takže si myslím, že většina nedostatků zmizí

-
- Test driver
Mě se teda taky nelíbí
Ale hlavně si myslím, že klubové podložky pod SPZ s nápisem ford-focus.cz vozíme na svých autech kvůli tomuto diskuznímu fóru a kvůli lidem se kterými se zde setkáváme, a ne kvůli tomu abysme dělali Fokimu reklamu na jeho servis 

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme , muzes sehnat firmy ktere provoz reklamama zaplati , nebude se muset nic vybirat a vse bude v pohode . pak tam reklamu mit nebudu .MK2 píše: ne kvůli tomu abysme dělali Fokimu reklamu na jeho servis
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- KASHA
- Pokročilý
Souhlasím s Tebou, proč by člověk, který si třeba opíše adresu z podložky měl místo fora najet na nějakou "byznys" stránkuMK2 píše:Mě se teda taky nelíbíAle hlavně si myslím, že klubové podložky pod SPZ s nápisem ford-focus.cz vozíme na svých autech kvůli tomuto diskuznímu fóru a kvůli lidem se kterými se zde setkáváme, a ne kvůli tomu abysme dělali Fokimu reklamu na jeho servis

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- KASHA
- Pokročilý
bylo by teda dobrý napsat, kolik takovej provoz stojí!foki píše:samozrejme , muzes sehnat firmy ktere provoz reklamama zaplati , nebude se muset nic vybirat a vse bude v pohode . pak tam reklamu mit nebudu .MK2 píše: ne kvůli tomu abysme dělali Fokimu reklamu na jeho servis
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA

- HORST
- Test driver
Pokud jsem to spravne pochopil, tak to je prave ten kamen urazu a to oc tu bezi!
To, kolik to stoji nikdo asi poradne nevi
To, kolik to stoji nikdo asi poradne nevi

- KASHA
- Pokročilý
Ahaaa a sme u toho, bylo by fajn ukázat nějakou "výsledovku" rozvahu třeba za minulý rok, aby bylo jasný co kolik stojí, aby členové představu co vše je nutné zaplatit aby jejich forum běželo a kam jsou příspěvky těch, kteří zaplatí. Potom by se asi takovéto věci nestávali a bylo by jasno na všech stranách.

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 58#p164158 hoši, tohle se už řešilo v lednu 2008. Bohužel si myslím, že tohle - ať je Foki spolehlivý a slušný člověk, neprospívá vůbec ani jemu ani tomuto fóru. Což je věčná škoda.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vis co on se clovek nezavdeci nikomu . uz nekde jsem tady psal naklady na sraz kdyz se nevyberou cele penize kdo to zaplati ? foki
nebo se nekdo prida ?
cca 2007 se zacalo dobrovolne platit . ale kdo to platil do roku 2007 ? foki
zaplatí to nekdo zpetne ?
a myslite si vsichni co se za zady smejete na druhem foru ze je jednoduche nekoho presvedcit aby dal nejake ceny nebo prispel na provoz .
vid chmelko , kdyz se resily ceny pro misoovo quiz ? myslis ze to od forda bude zadarmo ? jsou tam veci ktere stoji par euro a kdo to zaplati ? foki nebo nekdo prijde a rekne , tak a tady je na ceny . asi tezko
ono kdyz nekdo chce brat tak se musi naucit i davat a to je problem par jedincu kterí se do toho stale navazí .
a brzy sem da daryl vycisleni .
nebo se nekdo prida ?
cca 2007 se zacalo dobrovolne platit . ale kdo to platil do roku 2007 ? foki
zaplatí to nekdo zpetne ?
a myslite si vsichni co se za zady smejete na druhem foru ze je jednoduche nekoho presvedcit aby dal nejake ceny nebo prispel na provoz .
vid chmelko , kdyz se resily ceny pro misoovo quiz ? myslis ze to od forda bude zadarmo ? jsou tam veci ktere stoji par euro a kdo to zaplati ? foki nebo nekdo prijde a rekne , tak a tady je na ceny . asi tezko
ono kdyz nekdo chce brat tak se musi naucit i davat a to je problem par jedincu kterí se do toho stale navazí .
a brzy sem da daryl vycisleni .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- KASHA
- Pokročilý
Tak potom není co řešit ne?

-
- Test driver
foki: je mi jasné o čem mluvíš, nic neni zadarmo a nikdy se všem nezavděčíš. OK, to je vpořádku
Ani mě nevadí že máš reklamu na ford-focus.cz - jsou to ostatně tvoje stránky. Jen mě trochu mrzí jakým způsobem je tam prezentováno diskuzní forum 

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW