Tak ze bych na to fakt nekáp? to mne mrzí... no nic, tak jdu poslouchat klapání Ale stejne tu nekdo psal, ze jeden dilek smerem k okno+nohy uz klima nejde. tak ze na to kaslu
Chmelko, co ty nase prispevky smaznout, at ten muj "objev" nemate ostatni?
Myslim, ze mne vzdy svieti ledka na A/C tlacitku ked klima ide. Alebo sa mylim ?
A plati pre mna to, co pre starsie fordy, teda klima moze ist a ledka na A/C tlacitku nesvieti ???
Inak tiez som som chvilu jazdil s ofukom na predne sklo a cudoval sa pri parkovani preco bezia vetraky.
Ford S-Max II 2.0 TDCI, 2017, 110kW Ford Focus II Combi 1.8 TDCI, 2006, 85kW
Mam takovou blbou otazku, ale pac mam Focuse jen chvili, tak me to snad omlouva Predpokladam, ze uplne prava poloha prostredniho kolecka je foukani pouze na predni sklo, ale nechapu, co zmanena u praveho kolecka u polohy 3 ten samy symbol predniho skla. To znamena, ze pri teto poloze to zacina nejefektivnejc foukat na predni sklo? Snad je moje otazka pochopitelna
Ano,jak píše Ahmed.myslím,že malond si odpověděl sám.Na ovládání je oranžově vyznačeno nejefektivnější nebo spíš nejúčinější nastavení pro rychlé odmlžení okna....Takže teplý vzdych,ofuk na okno(klima) a 3.stupeň.Tak to chápu taky...
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005
Řízení je radost,FORD je řízení!
Takže jestli to dobře chápu, tak při odmlžování skla musim dát ofuk na skla, polohu 3 nebo 4 a klima se zapne automaticky sama, ikdyž se nerosvítí kontrolka klimy? Aspoň podle předchozích příspěvků to tak chápu.
malond:zapnutie A/C podmienuje len otocenie smeru ofuku priamo na okno...uplne prava poloha laveho spinaca...pri minimalnom prvom stupni ofuku...pravy spinac
Co se stane zvláštního u třetí polohy ventilátoru, že je u toho vyznačeno odmlžení čelního skla? V manuálu, který je zde ke stažení neni u třetí polohy obrázek nakreslen, zřejmě je to až od faceliftu.
Focus I Combi, 1.6 74kW, 2002
Focus II FL Combi, 1.8 92kW, 2009, LPG