Tak souhlasím s váma všema co se toho Lamba týče, je to opravdu zvěrstvo, já taky snad v životě nestál na invalidech, aspoň ne vědomě, ale myslím že na 105%ne. Prvně sem si ho vyfotil jen tak že prostě lambo, ale pak jsem nemohl odolat blejsknout ten znak invalidy. Jak tu píšete, zavolat pooicajty, ano to by šlo, ale dopadlo by to ještě jinak jak psal CANNDALE , SPZ jsem vymazal úmyslně, ale byla Holandská, týpek mluvil AJ, takže policajti by se mrkli na SPZ, zjistili by že se s ním nedohodnou a zase odjeli, a nebo by týpek vytáhl 100éček z pozanechtu a čekal co bude dál. Prostě to je na pos*ání s č****ama.
Spigot : To je teda taky pořádnej humus, zrovna tuto sobotu bratránkovímu sousedovi na parkovišti někdo přez noc napálil do M323 , no rozje*anej nárazník, blatník, světlo a asi i hlá poloosa, zajisté ujel. Ono by ho to chudáka stálo 5% bonusů na pojistce, teď to borca bude stát když dobře tak 20t. Předpokládám že boreček byl na kašu když to navalil a ujel, dokonce poškozený objel celé velké sídliště na kolech jestli někde nenajde auto mrdnutý s pozůstatky jeho laku ale nic
Dokonce jsem byl jednou sám svědkem jak baba sedla do auta, hodila tam raketu a napálila auto za ní, schválnš sem čekal co udělá, všimla si mě že ji sleduju tak vytáhla propiskum papírek a psala vskaz, ale jesli tam nenapsala jen haha máš smůlu to už nevím