pelen píše:Bobesh, doufam, ze Foki ma na tebe mobil, aby se pripadny "postak" mohl s tebou domluvit. Akorat bys asi musel byt vzhuru mozna az do pulnoci.
jj, už je to vyřešeno, psal mě ballu , že mi to doveze.
pelen píše:Bobesh, doufam, ze Foki ma na tebe mobil, aby se pripadny "postak" mohl s tebou domluvit. Akorat bys asi musel byt vzhuru mozna az do pulnoci.
Njn, pro dobrotu, na zebrotuKobrlik píše:Hoši to tam všichni jedete na diagnostiku![]()
![]()
foki já Tě potěším já ji nepotřebuji,takže aby jsi věděl že se mnou nemáš počítat
![]()
![]()
Drah píše:Pražáci, nemáte někdo místo v autě na cestu Pha-Postupice? Jsem hodný, nekoušu, nepouštím chlupy, neslintám, budu tiše sedět na místě...![]()
Musím takhle sockovat, bo služební dostanu až koncem dubna...
tomig píše:Njn, pro dobrotu, na zebrotuKobrlik píše:Hoši to tam všichni jedete na diagnostiku![]()
![]()
foki já Tě potěším já ji nepotřebuji,takže aby jsi věděl že se mnou nemáš počítat
![]()
![]()
Ja taky nepotrebuju
To by bylo super. Docela by mě zajímalo co mi to tma pořád vyskakuje za chybku... Předem dík ..foki píše:prachy nejsou rozhodujici ,hlavni je dobra nalada . a diagnostika bude v ramci srazu . takovej malej darek ode me .gines píše:Kolik budeš chtít za připojení?
Jsem ještě větší osel než jsem si myslel,asi už jsem tak zblblej prací,že nevím kolikátého jeMobyDick píše:počkej není náhodou sraz v Postupicích až příští týden
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti