Richard Burns rally
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Richard Burns rally
Jestlis dobre nainstaloval, jak je psano v navodu, tak auta tam jsou az po nacteni RZ. Vim ze to de upravit, aby auto bylo upraveno uz i v nabidce, ale to je narocne a sam to nemam.. Plugin najdes v zalozce Nastaveni - plugin - online zavod, takze po najeti do menu hry nic nepoznas! 

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
misoo:tak jsem se ti ozval na ICQ
No jinak jsem zkoušel nastavení profileru,které má Kroco02 a musím konstatovat,že nechápu jak jsem s tím svým mohl tak dlouho jezdit.Jestli mohu poradit nastavte si to takhle,chování volantu a vůbec celé hry se,alespoň pro mě,přilížilo opět o kus zase k realitě.Paráááááda.

No jinak jsem zkoušel nastavení profileru,které má Kroco02 a musím konstatovat,že nechápu jak jsem s tím svým mohl tak dlouho jezdit.Jestli mohu poradit nastavte si to takhle,chování volantu a vůbec celé hry se,alespoň pro mě,přilížilo opět o kus zase k realitě.Paráááááda.

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
momentalne mam vsetko odinstalovane, vecer na to pojdem odznovadeejaayy píše:misoo:tak co už ti to funguje?

este mam jednu otazku : ked instalujem tie nove trate, tak staci spustit ten "exac" ktory som stiahol - prebehne taketo okno (priloha je z uninstall, ale pri install je to rovnake) a to je vsetko ? lebo tak som spravil a ziadnu novu trat som v hre nemal

- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Je to presne jak rikas, novou trat najdes jen v pluginu: nastaveni -> plugin -> RBR Turnaj -> shakedown -> a kdyz pujdes odspodu, tak je tam budes mit, pribramske, otocene, PTD, sosnova..nektere jsou ale zamkle a funguji jen online pres plugin, takze doporucuju jezdit online a Sosnova se jezdi zatim jen ve velkych turnajich, takze nez je zacnes jezdit, bohuzel..
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No tak od te doby, ce jsou penize se dekuju nerika!!
Ale ne, co takhle mala rada k dnesni otazce v kvizu?
Vubec netusim..

Ale ne, co takhle mala rada k dnesni otazce v kvizu?

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Já to videjko ze hry určitě nevytáhnu. Vůbec netuším jak na toKroco02 píše:Doufam ze se chlapi domluvite a bude tu brzy videjko od MK2..

Pokud by se chtěl deejaayy zabavit tak se může o video pokusit. Ale pochybuju že to půjde, páč všichni tam máme nahrané různé skiny, pluginy, upgrady a já nevím co ještě...

Screen z jízdy: Tady ten soubor pouze přejmenuj koncovku ze *.zip na *.rpl !
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
deejaayy to zvladne, on je kluk sikovna
maximalne budes mit trosku jiny skin, ale to se snad prezije..vidim ze to pekne krosis, pristi tyden taky neco vyfotim kdyztak, aspon ukazu tymovy skin!
misoo ano stydim se, predpokladam ze je to nejaka F1, ale tu temer nesleduju a historii uz vubec ne, chybi roky!
MK2 sem se dival ze mas uz nejake casy, tak sotolina OK, snih a asfalt trochu pozadejc, ale to prijde.. ale ty sotolinove casy solidni!! Asfalt me zezacatku taky moc nesel, ale pak jsem se to naucil v S1600, to je hotova skola, vrele doporucuju..

misoo ano stydim se, predpokladam ze je to nejaka F1, ale tu temer nesleduju a historii uz vubec ne, chybi roky!

MK2 sem se dival ze mas uz nejake casy, tak sotolina OK, snih a asfalt trochu pozadejc, ale to prijde.. ale ty sotolinove casy solidni!! Asfalt me zezacatku taky moc nesel, ale pak jsem se to naucil v S1600, to je hotova skola, vrele doporucuju..

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak videjko zkusím,ale neumím to dát na youtube.MK2 píše:Já to videjko ze hry určitě nevytáhnu. Vůbec netuším jak na toKroco02 píše:Doufam ze se chlapi domluvite a bude tu brzy videjko od MK2..
![]()
Pokud by se chtěl deejaayy zabavit tak se může o video pokusit. Ale pochybuju že to půjde, páč všichni tam máme nahrané různé skiny, pluginy, upgrady a já nevím co ještě...
Screen z jízdy: Tady ten soubor pouze přejmenuj koncovku ze *.zip na *.rpl !

jo a MK2 pošli mi,prosím souborek cars.ini,který je ve složce cars,je to poznamkový blok.Nebo aspoň napiš na kterém slotu máš ten Focus,nebo s čím jsi to jel.
Jo a budeš tam mít můj skin s mým jménem

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak viděl jsem,že je to Fabka nevím rok 2005 nebo 2006?,dál mě to bez fyziky a čísla slotu nepustí.
MK2 napiš,kde jí máš a co je to za model?Jo a ještě,ze kterého pohledu to chceš?Z auta?....
MK2 napiš,kde jí máš a co je to za model?Jo a ještě,ze kterého pohledu to chceš?Z auta?....
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Uz se na tom pracuje MK2..Letos to bude!! 

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No,já jsem si prostě nevšiml,že tam píšeš s čím a na jakém slotu.

- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Už probíhají dokončovací práce.
Jinak děkuji čajdovi,že mi nabídl pomoc.
Máš to u mě.

Jinak děkuji čajdovi,že mi nabídl pomoc.