), kdyztak bude stíhací jízda
 ), kdyztak bude stíhací jízda  ..
 ..počasí vypadá dobře což je dobře

), kdyztak bude stíhací jízda
 ), kdyztak bude stíhací jízda  ..
 ..
 ) také už jinde ..
 ) také už jinde ..
 ) také už jinde ..
 ) také už jinde ..
hm dobry tak jsem si koupil auto , kde v obci budu jezdit na jednicku , mimo obec na dvojku a na dalnici na trojku . a co ten zbytek ? .......SnY píše:
stupen ; rychlost v 6000rpm ; rychlost v 7000rpm (km/h)
1 ; 52 ; 61
2 ; 86 ; 101
3 ; 123 ; 144
4 ; 162 ; 189
5 ; 204 ; 237
6 ; 252 ; 294

Ten zbytek máš do německa na dálnicifoki píše:hm dobry tak jsem si koupil auto , kde v obci budu jezdit na jednicku , mimo obec na dvojku a na dalnici na trojku . a co ten zbytek ? .......

Tak to je velká škoda, už jsem si říkal že jedeš a ty takhle najednou to musíš zrušit. No co se dá dělat, tak se aspoň potkáme na tom 1.místu srazu u benziny na Argentinský a třeba tě ještě ukecámeRedZero píše:Tak nakonec se nezučastním :-/ .. zjistil jsem, že mi na neděli naplánovala přítelkyně s rodiči "tajnou" narozeninovou oslavu, a vypada to, že tam asi nebudu moc chybět.. tak snad příště.
možná se podívám na účast na místu prvního srazu stejně pojedu kolem.

. A co takhle udělat oslavu na okruhu
 . A co takhle udělat oslavu na okruhu  

.. to me ais neukecate :-/
 .. to me ais neukecate :-/ ) také už jinde ..
 ) také už jinde ..

A nějaký společný foto by taky nebylo k zahození, když je to v podstatě sraz
 A nějaký společný foto by taky nebylo k zahození, když je to v podstatě sraz 

Já taky ještě nemám přezuto, tak to musim nějak stihnout o víkendu. Navíc přijedu na slickách na předku, protože Potenzy ještě určitě nestihnu nazout
 Já taky ještě nemám přezuto, tak to musim nějak stihnout o víkendu. Navíc přijedu na slickách na předku, protože Potenzy ještě určitě nestihnu nazout 

Nemusíš ani jezdit, jako třeba já, ale tohle už je náhodou docela slušnej srázek, tak je škoda nepřijet
 Nemusíš ani jezdit, jako třeba já, ale tohle už je náhodou docela slušnej srázek, tak je škoda nepřijet  

Vyžadují jí prý hlavně kvuli tomu, když někdo jde mimo trať a udělá hodiny, tak aby si neomlátil hlavu o sloupek, případně o strop
 Vyžadují jí prý hlavně kvuli tomu, když někdo jde mimo trať a udělá hodiny, tak aby si neomlátil hlavu o sloupek, případně o strop  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host