Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!
no prave ze uz ma modul...pristi tyden ho asi objednam, uz jsem se dohledal tady na foru i funknci redukce k ovladani pod volantem (cca 800,- Kč).. O vikendu jeste neco malo počtu o radiich aby mi neco neuniklo, ale nepredpokladam ze by me v te cenove relaci neco zaujalo vice nez Alpine CDE-103BT
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
-
- Nováček
Dobry den, uvazuji ze koupim sestre do focuse tohle:
http://www.ahifi.cz/autoradia/alpine-cde-w203ri.html
Prodejce mne vsak varoval, ze Focus nema standardni 2DIN otvor, ale spis neco jako 1 a 3/4. Ted fakt nevim, jestli ho koupit nebo ne. Rozmery radia jsou: sirka 178, vyska 100, hloubka 160.
Ja sam Focuse nemam, takze to nemuzu zmerit a sestra zije 200 km daleko. V nekterych predchozich prispevcich jsem videl, ze nekdo dvoudinove radio ve focusu ma. Od nekoho jineho jsem slysel, ze je treba upilovat nejake plastove vystupky navrchu a spodku otvoru v palubce. Bohuzel zadny uceleny clanek/popis/navod sem nenasel. Muzete nekdo poradit?
http://www.ahifi.cz/autoradia/alpine-cde-w203ri.html
Prodejce mne vsak varoval, ze Focus nema standardni 2DIN otvor, ale spis neco jako 1 a 3/4. Ted fakt nevim, jestli ho koupit nebo ne. Rozmery radia jsou: sirka 178, vyska 100, hloubka 160.
Ja sam Focuse nemam, takze to nemuzu zmerit a sestra zije 200 km daleko. V nekterych predchozich prispevcich jsem videl, ze nekdo dvoudinove radio ve focusu ma. Od nekoho jineho jsem slysel, ze je treba upilovat nejake plastove vystupky navrchu a spodku otvoru v palubce. Bohuzel zadny uceleny clanek/popis/navod sem nenasel. Muzete nekdo poradit?
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hendy: u 2DIN musis pilovat, Fofo ma 1.8 DIN diru. Mrkni sem a diskuzi dale. Wolf2 ho ma 2DIN a pilnikem piloval 

-
- Nováček
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
Takze dneska jsem zapojil radio Alpine CDE-103BT (4.900,-) a redukci k ovladani pod volantem (950,-): pres bluetooth s mobilem komunikuje nadherne (Handsfree, na radiu lze prohlizet seznam kontaktu, zmeskane a prijate hovory, volana cisla), zvuk paradicka, ovladani pod volantem funguje vytecne. Suma sumarum zatim naprosta spokojenost.
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
cekam na recenzi, ale dej tomu tak mesic jeste 

- struza
- Nováček
zkoušel jsem najít na těch stránkách rámeček s přihrádkou, ale jsem asi slepej, nebo tam opravdu není? a jaká je přesně redukce na iso??? http://www.tme.eu/cz/katalog/index.phtm ... meters%3D1 je to ta s kódem ZRS-48?libor 1 píše:Ahoj, já si myslím, že se to nehodí chtělo by to kouknout na vývody dneska jsem to zrovna objednával a vycuk jsem originál autorádioa jsou tm samostatný tři štekry a tohle je na fofo II.
Kdyby jste měli zájem tak na http://www.tme.eu/cz/katalog/index.phtm ... e%3D3%2C20 jsou za slušný peníz a mají i rámečky redukce na antény.ale musíte se zaregistrovat.Napíšu až mi to dojde a zapojím do autí.Mám Alpinku a adaptér a rámeček za 913 Kč.
Ford Focus 1.4 16V HB 1999
-
- Nováček
Vzhledem k tomu, ze sestre odmitli 2DIN radio namontovat, zvolili sme nasledujici variantu:
http://www.autoradio-prodejce.cz/autora ... h-p3100ub/

dost mne prekvapilo, ze IPOD radio okamzite poznal:

Spokojenost velika.
http://www.autoradio-prodejce.cz/autora ... h-p3100ub/

dost mne prekvapilo, ze IPOD radio okamzite poznal:

Spokojenost velika.
- martyG
- Pokročilý
aj fotka je dosť veliká

Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
-
- Nováček
omlouvam se, upravenomartyG píše:aj fotka je dosť veliká![]()
- martyG
- Pokročilý
tak to je fajn

Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak přidám i já malou recenzi na autorádio, jedná se o Pioneer DEH 600BT.
Rádio jsem kupoval na pixmanii a chybí mě k němu český návod. Naučit se ovládat všechny funkce mně dalo trošku zabrat, ale nakonec jsem se s nastavením popral. Ještě to neumím vše na 100 % . Ovládání pomocí joysticku bylo pro mě něco nového, při jízdě je docela problém s ním navolit nějakou funkci. BT funguje perfektně. Když se zapne rádio tak se během 10 vteřin spojí s telefonem Autorádio umí spolupracovat s 3 telefony a má paměť na 400 telefonních čísel, pamatuje si 20 posledních hovorů které jdou vyvolat z radia. Příjem hovoru jde nastavit na automatiku nebo ručně. Trošku mně dalo zabrat jak najít kontakt v paměti radia, ale je to docela jednoduché
. Externí mikrofon jsem připevnil nad volant na přístrojovou desku, snímá zvuk velmi dobře a nikdo si nestěžoval že mně nerozumí.
Psalo se tu že tuner u radií pioneer je poněkud slabší, tohle jsem zatím nezpozoroval. Zatím jsem se pohyboval převážně po městě a stanice které poslouchám hrajou dobře a žádný úbytek signálu se zatím nekonal. O cd mechanice se nemá cenu zmiňovat, přehrává formáty
CD-R,CR-W,MP3,WMA,WAW. Někomu by možná mohlo vadit že má pouze jednořádkový display, mně postačuje. Při přehrávání si můžete zvolit které údaje se vám ne něm budou zobrazovat, jestli název interpreta, alba , skladby nebo vše bude rolovat. Nastavení zvuku má dost úrovní a výsledek s origo repro mně ohromil. Že to bude hrát líp jsem věděl , ale že o tolik jsem netušil. Přesto jsem se rozhodl že origo repro nahradím, proč přicházet a dokonalý zvuk, že jo
. Měl jsem trošku strach z červeného podsvícení tlačítek , ale nakonec vypadá v interiéru docela dobře. Na aux vstup chci připojit mp3 přehrávač, který mně nahradí USB vstup.
S radiem jsem naprosto spokojenej a můžu ho vřele doporučit všem kdo hledá dobré rádio s BT.
+ vynikající zvuk
+ Bluetooth
- joystick (při jízdě zvolíte jinou funkci než jste chtěli)
Rádio jsem kupoval na pixmanii a chybí mě k němu český návod. Naučit se ovládat všechny funkce mně dalo trošku zabrat, ale nakonec jsem se s nastavením popral. Ještě to neumím vše na 100 % . Ovládání pomocí joysticku bylo pro mě něco nového, při jízdě je docela problém s ním navolit nějakou funkci. BT funguje perfektně. Když se zapne rádio tak se během 10 vteřin spojí s telefonem Autorádio umí spolupracovat s 3 telefony a má paměť na 400 telefonních čísel, pamatuje si 20 posledních hovorů které jdou vyvolat z radia. Příjem hovoru jde nastavit na automatiku nebo ručně. Trošku mně dalo zabrat jak najít kontakt v paměti radia, ale je to docela jednoduché

Psalo se tu že tuner u radií pioneer je poněkud slabší, tohle jsem zatím nezpozoroval. Zatím jsem se pohyboval převážně po městě a stanice které poslouchám hrajou dobře a žádný úbytek signálu se zatím nekonal. O cd mechanice se nemá cenu zmiňovat, přehrává formáty
CD-R,CR-W,MP3,WMA,WAW. Někomu by možná mohlo vadit že má pouze jednořádkový display, mně postačuje. Při přehrávání si můžete zvolit které údaje se vám ne něm budou zobrazovat, jestli název interpreta, alba , skladby nebo vše bude rolovat. Nastavení zvuku má dost úrovní a výsledek s origo repro mně ohromil. Že to bude hrát líp jsem věděl , ale že o tolik jsem netušil. Přesto jsem se rozhodl že origo repro nahradím, proč přicházet a dokonalý zvuk, že jo

S radiem jsem naprosto spokojenej a můžu ho vřele doporučit všem kdo hledá dobré rádio s BT.
+ vynikající zvuk
+ Bluetooth
- joystick (při jízdě zvolíte jinou funkci než jste chtěli)
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
MobyDick: skvele
Doplneno do seznamu recenzi na prvni strane.
jinak vidim, ze ten joystick bude neduh vsech techto pioneeru

jinak vidim, ze ten joystick bude neduh vsech techto pioneeru

- JxJ
- .
Já mam Sony CDX-GT300 a naprostá spokojenost - kupoval jsem ho z bazaru : http://www.autoradia.biz/ a v ceně rádia byla i montáž.
Jsem spokojenej, hraje jako víno !!
Jsem spokojenej, hraje jako víno !!

JE : Ford Fiesta ST150

BYL : Ford Focus ST225

BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW
BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW
BYL : Ford Focus ST225
BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW
BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, ten ISO vkládací rám mi nejde lehce vsunout do rámečku pro neorigo rádio. Mám to zkusit větší silou nebo ho tam nepotřebuji? ale jak to rádio potom bude držet ??? nebo někdo z okolí NJ...nechcete mi s tím pomoct?

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA