tunel jak sfina

Na to naozaj uz nie je co povedat.
 Na to naozaj uz nie je co povedat.
 Vysvětluji stále dokolečka, že AIG není ING
 Vysvětluji stále dokolečka, že AIG není ING 

AIG ma na svete asi 1500 firiem (poistovni, skupin atd.)Mata píše:Mě už AIG pěkně štve s těmi svými průšvihy! Klienti málo znalí anglické výslovnosti si jí stále pletou s mým "chlebodárcem" - ING - a snaží se mi namluvit, že krachujeme.Vysvětluji stále dokolečka, že AIG není ING

čéče a můžu se zeptat na jaký pozici tam pracuješ?Mata píše:Mě už AIG pěkně štve s těmi svými průšvihy! Klienti málo znalí anglické výslovnosti si jí stále pletou s mým "chlebodárcem" - ING - a snaží se mi namluvit, že krachujeme.Vysvětluji stále dokolečka, že AIG není ING
 ), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

nechutné nechutné nechutné vím dobře jaké peníze v pojišťovnictví se vydělávaj ,dělal sem v tom 2 roky .Příklad jeden známý dělá pro Amcico staví barák tak za 4mega má Supreba2.0i  a k tomu si koupil ještě Touareg V8 4,2 ale v benzínu voe to všechno má .protože všem uzavírá ty nejvýhodnější smlouvy pro ně samozřejmě
 nechutné nechutné nechutné vím dobře jaké peníze v pojišťovnictví se vydělávaj ,dělal sem v tom 2 roky .Příklad jeden známý dělá pro Amcico staví barák tak za 4mega má Supreba2.0i  a k tomu si koupil ještě Touareg V8 4,2 ale v benzínu voe to všechno má .protože všem uzavírá ty nejvýhodnější smlouvy pro ně samozřejmě  

KASHA píše:táák bych se chtěl jenom zeptat jestli si "finanční poradce"

), GHIA...kůže, navi...bla bla blaUživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 4 hosti