Inac tie ledky sa mi v tych tvojich zdaju dost nariedko

ja žiadne nemám.. alebo myslíš tie čo som tu daval predtym na predošlej strane?
  ja žiadne nemám.. alebo myslíš tie čo som tu daval predtym na predošlej strane?

tj. pouziti potkavacich svetel (zarovek) se snizenou intenzitou jakozto svetel pro denni sviceni. Zajimalo by me zda existuje nejake oficialni vyjadreni (fordu ci policie) k tomuto reseni...
 tj. pouziti potkavacich svetel (zarovek) se snizenou intenzitou jakozto svetel pro denni sviceni. Zajimalo by me zda existuje nejake oficialni vyjadreni (fordu ci policie) k tomuto reseni...  

Vim, cetl jsem, pokusil jsem se to trochu shrnout, myslel jsem jestli tu neni nekdo kdo by to uz "probral" s policisty nebo s STKQuickie píše:tom.z: vela sme toho za posledne dni prebrali v tomto vlaknezhruba odtialto. mozes čitať

Ktery je pry na jinem okruhu a snad by mel jit zapojit stejnym zpusobem (dle navodu na str. 1 ovsem jina pozice rele, pojistky a premosteni)
  Ktery je pry na jinem okruhu a snad by mel jit zapojit stejnym zpusobem (dle navodu na str. 1 ovsem jina pozice rele, pojistky a premosteni) 
 Tak nevim zda to ma smysl zapojovat...
 Tak nevim zda to ma smysl zapojovat...

pomocou rele - navod prikladam, robil ho Antonio a perfektne mu funguje.
 pomocou rele - navod prikladam, robil ho Antonio a perfektne mu funguje.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host