já se hlásím do klubujama píše:...inak ma napadlo, ze keby sme sa zlozili na nejaku fordiu vych. europu a rozkopcili ju tak by nas to nemuselo vyjs na vela kaček

já se hlásím do klubujama píše:...inak ma napadlo, ze keby sme sa zlozili na nejaku fordiu vych. europu a rozkopcili ju tak by nas to nemuselo vyjs na vela kaček
jama píše:...tak ja sem pridam aj RS link na Ford 2008/2009 mapu ( obsahuje CZ ale neobsahuje SK), je to 42 rar suborov.
http://rapidshare.com/users/G5ZEOB/?byfilename=1
heslo: forddenso
obavam sa ze ti teraz nerozumiem jaUřvanej píše:Promiň ale asi úplně tupej,mám tři složky s rar soubory,které rozbalím,ale když je chci dát rozbalené do složky píše mi to že jsou všechny stejné
Kota píše:Tak se zadáváním adresy jsem na tom pořád stejně což mě mrzí.Takhle je to defacto nepoužitelné.Zkusím dvd ještě vyndat a znovu zandat...Když ani to nepomůže,tak zkusím ještě jednou napálit.
Jinak jsem jel od Slanýho na barabďák a navi mě chtěla vést přes magistrálu.Tam mi to ukázalo ,že za 9,9km bude práce na silnici.Upozornilo mě to zvukově...Trochu škoda,že se nadají ty info zobrazit.
Obchvat Hranic tam ještě není...
EDIT:Tak jsem zkusil dvd vytáhnout zatáhnout...Zjistil jsem,že občas to jde,ale vždycky to v některý fázi zamrzne a hodí mi to zpět do nabídky.Zřejmě je tam nějaká chyba ve vypálení.Tak to budu muset zkusit znovu.Jen je škoda,že co jsem stáhnul,tak jsem už smazal.Tož budu muset znova
jama píše:koto, to moze byt este aj tym firmverom , alebo ty si robil upgrade? mne blblo to zadavanie adres minuly rok pred upgradom. ford dodava mapy 2007-2008 a 2008-2009 aj s druhym diskom, kde je upgradeasi ho uploadnem tiez ak by niekto potreboval...
jama píše:uřvanej : ak mas ten update z 2006 tak to je ten samý, je to jediny update od forda, ale pridal som to do toho adresara odkail sa stahuju mapy forda, alebo tu je priamy link : http://rapidshare.com/files/211909007/Denso_Update.rar
- je to bez hesla
- vypalit na CD-RW nebo DVD-R
niektore mechaniky beru update na CD ine na DVD-R, mne fungovalo na DVD-R
a k tej mape: musis mat vsech 42 rar souboru v jedne slozce, potom klinut pravym tlacitkem na myske na subor Ford_Denso_Maps_2008-2009.part01.rar a z menu vybrat WINRAR -> Extract files ... nebo Extract files here ( podla toho kam chces rozbalit ) potom ta opyta heslo a rozbali to.
p.s. ak si dal test a ti pisali ze 38 je spatna tak ju skus stiahnut znova
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti