Nakolko moje pneu Goodyear Eagle F1 Assymetricke neprezili minulorocnu narocnu stretkovu sezonu/Banovce,Banska,2x kafe u zirafaka,karpaty race a nespocetne mnozstvo individualnych jazd na kruhacoch a podobne/ po 20 000 km sa odporucali do srotu.Zostali neskutocne hlucne,na prednej naprave ojazdene na minimum,na zadnej naprave dezen ok,ale od vyjazdov bokom boli riadne nazubkovane.Neznamena to vsak v ziadnom pripade,ze sa jedna o zle pneu.Doteraz asi to najlepsie,co som jazdil.
Vyborna cena 123 eur/ks a mozno zvedavost vyskusat v rozmere 225-40-18 aj nieco ine,ma priviedla k osvedcenej a mne osobne velmi dobre znamej/mal som ju na Focuse 1 v rozmere 215-40-17/Bridgestone Potenza RE 050A.Prve pocity vyborne.Hlavne to ticho

Test zacina a tajne dufam,ze aspon na 2 sezony

A este doplnim....kedze Goodyear-ky uz boli srot,s vypnutym ESP som sa ich naposledy riadne vychutnal a dorazil som ich nacisto.Prisiel som vsak na jednu vec.Kedysi sme tu riesili dorazy riadenia pre Focus 2 a C max pri pouziti 18" kolies.Aj ja osobne som tvrdil,ze niesu potrebne.
Omyl

Su.Pri kluckovani a vytoceni volantu do maximalnej krajnej polohy prichadza pneumatika vnutornou stranou do kontaktu s plastovym podblatnikom.Proste to nie obcas,ale stale v krajnej polohe sucha.Zvlastne je,ze sa to deje iba pri max vytoceni do lavej strany.Do pravej nie.Preto som objednal sadu dorazov riadenie a dnes idem namontovat.
Vysledom aj s nejakou fotkou potom vlozim do samostatneho vlakna.