Už se těšim
 Už se těšim  
 Jinak s tou přilbou nevim, ale zítra tam jede kámoš s Fiestou ST, tak se ho zeptám, jak moc jí vyžadovali

Už se těšim
 Už se těšim  

Tak Most mám blízko to je jasný a někde se k Vám připojim - najedu asi přes nájezd Úžice tak pak někde na benzince se můžem sejít
 Tak Most mám blízko to je jasný a někde se k Vám připojim - najedu asi přes nájezd Úžice tak pak někde na benzince se můžem sejít 

Jinak ten s tím cliem jede celkem dobře
 Jinak ten s tím cliem jede celkem dobře  A je vidět že caesar je rozumnej a nezávodil s ním......protože asi by mu to nandal kdyby chtěl....co myslíte??
 A je vidět že caesar je rozumnej a nezávodil s ním......protože asi by mu to nandal kdyby chtěl....co myslíte??
 ) také už jinde ..
 ) také už jinde ..

Focus ST Mk2 (2005 a myslim i 2008), vypocteno magazinem Car, 2006 :karel_st170 píše:Hele a zkoušel jsi kolik ti jede ST na různé rychlostní stupně???myslím tím na jedníčku max.,dvojku max.,.....atd.Docela by mě to zajímalo jak to má nové st
 ; ex-FF II ST 2007.5
 ; ex-FF II ST 2007.5 

Děkuji
 Děkuji 

No nejsem si jistěj že bych mu to nandal. Je to člověk co už 8 let jezdí na okruhy a to pravidelně mnohokrát do roka. Bavili jsme se spolu a vím že je to opravdu machr. To Clio má závodní podvozek jen 2 přední sedačky a uvnitř vozu je instalovanej rám. Všechno co vůz zatěžuje je jinak vyndané. Říkal že to má okolo 900 kg a výkon zvýšený na 190 koní, což oproti mejm skoro 1400 kg a 225 koním je docela náskok, i když pravda v reálu jsme na tom se zrychlením byli stejně ale měl závodní brzdy takže mohl jít na ně mnohem později....ale všeho všudy pokub bych já měl jeho auto a on moje tak by mě stejně dostal pač to byl opravdu machr řidič a na mostě přesně znal nájezdové rychlosti do zatáček i místa kde brzdit - popravdě mám se od něj hooooodně co učit.karel_st170 píše:Pěkný!!!!Tak jsem zvědav jak nám to ukážeJinak ten s tím cliem jede celkem dobře
A je vidět že caesar je rozumnej a nezávodil s ním......protože asi by mu to nandal kdyby chtěl....co myslíte??

)
 )
 A na argentýnský je to v centru,ne??A ono se nepojede po D8 okolo letňan??Tam to každej zná a je tam menší provoz
 A na argentýnský je to v centru,ne??A ono se nepojede po D8 okolo letňan??Tam to každej zná a je tam menší provoz  teda jen navrhuju,ted jde o to co ostatní
 teda jen navrhuju,ted jde o to co ostatní 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host