Tak se budu modlit, aby mi to časově vyšlo, což asi nebudu vědět do poslední chvíle, ale už se moc těšim
 Tak se budu modlit, aby mi to časově vyšlo, což asi nebudu vědět do poslední chvíle, ale už se moc těšim 

..... nenech mě v tom samotného jinak mě ty z blue group sežerou
 ..... nenech mě v tom samotného jinak mě ty z blue group sežerou   

Ne já vim, je to tak, máš pravdu
 Ne já vim, je to tak, máš pravdu  Mě jde spíš o školu a tak víš, s tim nic nenadělám
 Mě jde spíš o školu a tak víš, s tim nic nenadělám  To je jedno, nebudu malovat čerta na zeď
 To je jedno, nebudu malovat čerta na zeď 

... a to už jsem vyndal škrabku na sníh z auta :-/
 ... a to už jsem vyndal škrabku na sníh z auta :-/ ) také už jinde ..
 ) také už jinde ..
 vždyt máš trochu chytré elektroniky,ne??A pokud máš dobré letní a jseš dobrej mezičlánek tak je to v pohodě
 vždyt máš trochu chytré elektroniky,ne??A pokud máš dobré letní a jseš dobrej mezičlánek tak je to v pohodě  Vždyt to jsou jen poslední přeháňky
 Vždyt to jsou jen poslední přeháňky  Doufám
 Doufám 

)
 )
 aby nám neposlal prozměnu sníh
  aby nám neposlal prozměnu sníh 

..
 .. ) také už jinde ..
 ) také už jinde ..
 to nemá chybu...to bude akce
 to nemá chybu...to bude akce 

A na foťák se toho zase moc nevejde. Půjdu se podivat, jak na tom ta kamera vůbec je
 A na foťák se toho zase moc nevejde. Půjdu se podivat, jak na tom ta kamera vůbec je 

; ex-FF II ST 2007.5
 ; ex-FF II ST 2007.5 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti