Co Vás v poslední době vytočilo
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co Vás v poslední době vytočilo
Včera večer České Dráhy. Mamka se vrátila z Alp a já vezl do Prahy celou rodinu, protože nás chtěla vidět, než pojede domů. Našel jsem ji skvělý vlak ve 20:40 bez přestupu do Karviné. Poseděli jsme v kavárně a pak se vypravili na nádraží....neskutečně zanedbané podmínky pro cestující. Ještě 5min. před odjezdem vlaku nesvítilo na tabuli z kterého nástupiště vlak pojede, ani jestli má spoždění. Účastníci zájezdu z Alp, kteří jeli vlakem už v 18:00 hod. volali, že ve Vršovicích byla bouračka vlaků a že se vracejí zpátky na hl.nádraží. Kouknu do mobilu na iDnes a je to fakt....Vršovice neprůjezdné. Volám tedy na info linku, jestli ten náš vlak vůbec pojede a jářku paní se diví jakto, že souprava ještě není přistavená, bude to prý každou chvíli. Všichni lidi stojí v hloučku s očima přilepenými na info tabuli....není si kam sednout, hlavně že tam stojí to posraný kasíno....hnus. Když se konečně objevila první informace že vlak bude mít spoždění 50min, opustili jsme mamku a vyrazili po 21:00 domů. Volám ji v deset, "Tak co, jedeš už?" Ne, stála pořád před tabulí, žádná souprava ještě nepřijela. Opět ji volám po 23:00....konečně byla ve vlaku, ale stále na hl. nádraží. Je mi na blití z té naší vlakové dopravy a hlavně z toho jak jsou pohotoví, když se někde něco semele.....a ta starost o zákazníky, stojících několik hodin v průchodu jak banda bezdomovců čekajících na slitování. Co už zmůže řadový zaměstnanec v tak prohnilé společnosti. Osobně bych byl raději v roli zoufalého cestujícího, než být jen týden zaměstnán u ČD a vůbec nejlepší je dráhám se vyhnout úplně. Kdo má padnout, ať padne. 

- chalomi
- Pokročilý
a proto nejezdim vlakem ani autobusem je to banda tupcu
porad se na nekoho spolihat.bych se na ne mohl vy..at
radsi si zaplatim ten svuj benzin a nemusim se na nikoho spolihat,sednu a jedu 

Ford Focus 1,6 16v r.v.2001 stříbrná metalíza
- Rumcajs1
- Test driver
Mě vytočila moje vlastní blbost.
Denně využívám internetový bankovnictví, takzvaný Servis24. Když se přihlašuju na svým PC, kde mám klávesnici s numerickou klávesnicí, vyplním to 10ti místný klientský číslo a 10ti místný heslo úplně automaticky a už ani nevím co tam mačkám. Ale před týdnem jsem se musel přihlásit na noťasu, kterej má čísla v jedný řadě ... nemohlo to dopadnout jinak, než že jsem si bloknul účet
Týden v háji a ještě pořád mi to nefachá a já musím s každým blbým příkazem lítat do banky.
Denně využívám internetový bankovnictví, takzvaný Servis24. Když se přihlašuju na svým PC, kde mám klávesnici s numerickou klávesnicí, vyplním to 10ti místný klientský číslo a 10ti místný heslo úplně automaticky a už ani nevím co tam mačkám. Ale před týdnem jsem se musel přihlásit na noťasu, kterej má čísla v jedný řadě ... nemohlo to dopadnout jinak, než že jsem si bloknul účet

Týden v háji a ještě pořád mi to nefachá a já musím s každým blbým příkazem lítat do banky.
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- chalomi
- Pokročilý
aspon si zasportujes

Ford Focus 1,6 16v r.v.2001 stříbrná metalíza
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
ja dneska chytl nerva za volantem..
jedu si to klasicky na nedelni obed (k mamince
), par set metru pred cilem je prechod pro chodce.. z cca 50metru tam vidim starou babcu jak vaha zda vejde ci nevejde do prechodu..pro jistotu jsem podradil a zpomalil kdyby tam fakt vlezla.. po ocnim kontaktu jsem si byl jist ze tam nevejde... coz o to ale z druhe strany si tam bez rozhlednuti vbehla asi 40leta piksla s melirem na palici..v 30km/h jsem teda slapnul na brzdy, dobrzdil v pulce prechodu a zacal jsem vulgarne po ni nadavat, od ditete bych cekal ze tam vbehne..ale takova stara piksla
predek bych si zvladl spravit za par korun, ale i tak me fakt totalne vytocila
jedu si to klasicky na nedelni obed (k mamince

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- Rumcajs1
- Test driver
prdlajs, to bych tam musel lítat na kole. Dokonce už tam znají i moje číslo účtu nazpaměť
Dneska jsem tam byl třikrát 

- - V6 -
- Zkušený
Tak to je k vzteku, mám stejnej problém ale já si heslo pamatuju, ale když se chcu přihlásit na jiném PC tak mám smůlu, na svém mám uložené přihlašovací jméno což je ais 10ti místné číslo a pak jennamlátím heslo, automaticky, ted z hlavy nevím pokud bych ho nevyťukal
Mě vytáčí ale jiná věc, když vidím jak u nás na ulici parkuje na invalidech jeden toaleta kterej má kartičku ale s invalidama nemá ani on ani nikdo z rodiny nic společnýho, když není místo normální tak to hodí na invalidy. To mi teče voda ze zubů

Mě vytáčí ale jiná věc, když vidím jak u nás na ulici parkuje na invalidech jeden toaleta kterej má kartičku ale s invalidama nemá ani on ani nikdo z rodiny nic společnýho, když není místo normální tak to hodí na invalidy. To mi teče voda ze zubů

Mondeo V6 r.v. 98 5dv.Ghia zelen metal, STkit, 17" alu + 215/45/17 předek, 225/45/17 zadek, podvozek -35mm
pracovně levnější jezdidlo,nezabte mě - fiat marea wejkend 2,4TD HLX

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na každého jednou dojde.Třeba jí časem dostane regulérně.... 

- - V6 -
- Zkušený
To je jediný jak by na něj došlo, to je totiž abych tak nějak řekl od policie nedotknutelnej pán... slušně postavenej ve státním sektoru...
Mondeo V6 r.v. 98 5dv.Ghia zelen metal, STkit, 17" alu + 215/45/17 předek, 225/45/17 zadek, podvozek -35mm

- canndale
- Zkušený
mozno ma len nejaku dusevnu poruchu, napriklad ze je dementny a tak ho uznali ako invalida.. predsalen ten statny sektor je stale to co byval

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
rumcajs1, z toho si nic nedelej a priste si k notasovi pripoj standardni klavesnici. 

- Rumcajs1
- Test driver
no, asi si to uložím i do telefonu pod nějaký jméno 

- Rumcajs1
- Test driver
já stejně jednou umřu na infarkt ...
Dneska jsem jel na poštu pro balík, kterej si adresát nepřevzal a přitom poštovný jsem platil já, tak jsem to nějak nechápal. Došel jsem tam už 5 minut před otevíračkou a stejně už tam čekalo 25 lidí. Pak nás vpustili dovnitř a otevřeli jen dvě přepážky. Když jsem se po půl hodině dostal na řadu, vrátili mi místo balíku něco, co vypadalo jako by to vykopali z hromady hnoje, celý roztrhaný, mokrý, smradlavý a po celým balíku hnědý skvrny jako kdyby na tom hnily brambory a prej NASHLEDANOU! To mě teda vytočilo, nejsem člověk co si běžně na něco stěžuje, ale na tohle jsem si nechal zavolat vedoucí. Ta na to: jéé, ono to asi jen trošku zmoklo. Tak jsem jí s tím před ksichtem zakvedlal jak se to asi i samo rozbilo na sračky. Zítra to tam jdu řešit, páč dneska už jsem an to stejně neměl čas, i tak jsem přijel do práce pozdě.
Posílal jsem v tom flašku slivovice jako prezent chlápkovi co mi zajišťuje nábytek, pak se můžu divit, že tady ještě nejsou židle který už tady měly být týden. Se mu ani nedivím, jestli si přišel pro slíbenou slivovici na kterou se tak těšil a oni mu dali v bedýnce jen hromadu sraček.
Dneska jsem jel na poštu pro balík, kterej si adresát nepřevzal a přitom poštovný jsem platil já, tak jsem to nějak nechápal. Došel jsem tam už 5 minut před otevíračkou a stejně už tam čekalo 25 lidí. Pak nás vpustili dovnitř a otevřeli jen dvě přepážky. Když jsem se po půl hodině dostal na řadu, vrátili mi místo balíku něco, co vypadalo jako by to vykopali z hromady hnoje, celý roztrhaný, mokrý, smradlavý a po celým balíku hnědý skvrny jako kdyby na tom hnily brambory a prej NASHLEDANOU! To mě teda vytočilo, nejsem člověk co si běžně na něco stěžuje, ale na tohle jsem si nechal zavolat vedoucí. Ta na to: jéé, ono to asi jen trošku zmoklo. Tak jsem jí s tím před ksichtem zakvedlal jak se to asi i samo rozbilo na sračky. Zítra to tam jdu řešit, páč dneska už jsem an to stejně neměl čas, i tak jsem přijel do práce pozdě.
Posílal jsem v tom flašku slivovice jako prezent chlápkovi co mi zajišťuje nábytek, pak se můžu divit, že tady ještě nejsou židle který už tady měly být týden. Se mu ani nedivím, jestli si přišel pro slíbenou slivovici na kterou se tak těšil a oni mu dali v bedýnce jen hromadu sraček.
- avrs
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já to vezmu je ve zkratce - řeším hypotéku a vklad na katastru - na katastr jedu s nějakýma dodatkama teprve po třetí a návštěvy banky už ani nepočítám. Je to taková ta klasika - rozpočet OK, ale je třeba lehce přepracovat, tenhle doklad máme, ale potřebujem novější, tady jste něco nedodal - jó vy jste se ptal co ještě chybí a nikdo vám to neřekl? To není možné....
Má to ale výhody, alespoň pojezdím Fofíkem a utratím pár peněz za benál a poplatky
Má to ale výhody, alespoň pojezdím Fofíkem a utratím pár peněz za benál a poplatky

- KASHA
- Pokročilý
čoveče Ty mi mluvíš s duše, s máti me vyřizovali hypotéku přes lišku, o katastru a rychlosti jejich práce se nebudu ani zmiňovat, ale třeba ta liška jo? Vpohodě, tady podepíšete pár papíru a vše bude o.k., pak ocas volá, že ještě na cosi zapoměl v praze, potom zase nato, a celý jeto nahovno, protože člověk spěchá, aby mohl už bydlet, ještě k tomu se vším lítá za ručitelama, a zbytečně se to protahuje a to stojí prachy, protože když liška nepřevede prachy, nemůžeme se stěhovat, tzn, bydlet a platit nájem jinde, no na posráníavrs píše:Já to vezmu je ve zkratce - řeším hypotéku a vklad na katastru - na katastr jedu s nějakýma dodatkama teprve po třetí a návštěvy banky už ani nepočítám. Je to taková ta klasika - rozpočet OK, ale je třeba lehce přepracovat, tenhle doklad máme, ale potřebujem novější, tady jste něco nedodal - jó vy jste se ptal co ještě chybí a nikdo vám to neřekl? To není možné....

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla