Jiná otázka je, jestli se v tom pak někdo nehrabal ...

Tam snad nějaký přepínač nebo něco podobného, pokud tedy vím, není, nebo se pletu
  Tam snad nějaký přepínač nebo něco podobného, pokud tedy vím, není, nebo se pletu   Nastavení bude asi možné (jak píšeš) nějakým manuálním zásahem do patřičných částí motoru, ale to je pro mne už španělská vesnice
  Nastavení bude asi možné (jak píšeš) nějakým manuálním zásahem do patřičných částí motoru, ale to je pro mne už španělská vesnice   Teď si matně vybavuji, že jsem podobně "zvyšoval výkon na úkor spotřeby" u starého Pionýra (výška jehly, jiné trysky), ale to je už dávná historie, technika je dnes úplně někde jinde
  Teď si matně vybavuji, že jsem podobně "zvyšoval výkon na úkor spotřeby" u starého Pionýra (výška jehly, jiné trysky), ale to je už dávná historie, technika je dnes úplně někde jinde   U motorek mi to dává smysl, ale u auta
  U motorek mi to dává smysl, ale u auta   Spíše si myslím, že toto je řešeno možná nadstandardní výbavou (např. volitelná převodovka nebo něco podobného)
  Spíše si myslím, že toto je řešeno možná nadstandardní výbavou (např. volitelná převodovka nebo něco podobného)   

861 km; 55,63 litrů (Pro rejpaly
 861 km; 55,63 litrů (Pro rejpaly  : Tankoval jsem dvakrát. Aby si někdo nemyslel, že mám větší nádrž
 : Tankoval jsem dvakrát. Aby si někdo nemyslel, že mám větší nádrž  ) - výsledná spotřeba 6,46 l/100 km. A to nejezdím na spotřebu.
 ) - výsledná spotřeba 6,46 l/100 km. A to nejezdím na spotřebu.

Vyzkouseno a funguje:pelen píše:Dalsi moznost, jak jeste snizit spotrebu:
http://www.rvs-tec.cz/start.htm

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti