ved to je dobre alebo si myslis ze je to nevyhoda ked tam ta guma uz nie je????ja mam cierny Focus tak preto by som dal asi cierne...tie chromove by asi moc kricali...._djproces píše:presne tak. Mam ciernu variantu. Chromy nechcem lebo mne sa to nepači. Som max. spokojny pasovali perfektne len na svetle nemas už tu gumu ako na starych ked zatvaras kapotu. No vieš co mam na mysli. Ved si pozri moju galeriu. str. 12 objednaval som ODTIAL
Přední světla na Focuse
- Foord
- Nováček
Re: Přední světla na Focuse
Ford Focus Combi 1.8 TDDI GHIA...66kw...r.v.00...Black Metal
- mosad
- Junior
to awas: v podstatě stejná věc se mi stala na brýlích. Mám plastová "skla" a na nich antireflexní úpravu. Jednou jsem po příchodu z venku studené brýle umyl teplou vodou. Bohužel byla moc teplá a na brýlích se objevilo přesně to co na tvých světlech. Optik mi řekl, že při prudké změně teploty jinou rychlostí reagoval plast a jinou ten antireflex - výsledek antireflexní vrtstva popraskala. Tak možná.
- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna ziadny rozdiel... Akurat nebudes cez leto nadavat ze sa ti roztapaFoord píše:ved to je dobre alebo si myslis ze je to nevyhoda ked tam ta guma uz nie je????ja mam cierny Focus tak preto by som dal asi cierne...tie chromove by asi moc kricali....

- kveton
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ahojte, potřeboval bych někde sehnat jeden pin (samici) do konektoru na světla (ten oválnej) a pryžovou těsnící zátku.
Pročetl jsem to tu a tušim siki psal, že to sehnal ve škodovce. Já jsem tam byl, pán na mě koukal jak puk a prý se to rpodává jen jako celek (konektor + kabeláž).
To samý mi řekli i přímo ve Fordu.
Byl by někdo od té dobroty a mohl mi poradit kde to sehnat? Nejlépe katalogové číslo nebo tak něco.
Díky moc
Pročetl jsem to tu a tušim siki psal, že to sehnal ve škodovce. Já jsem tam byl, pán na mě koukal jak puk a prý se to rpodává jen jako celek (konektor + kabeláž).
To samý mi řekli i přímo ve Fordu.
Byl by někdo od té dobroty a mohl mi poradit kde to sehnat? Nejlépe katalogové číslo nebo tak něco.
Díky moc
Ford Focus II hatchbag Sport 2,0 TDCi 100kW 6/2005
- awas
- Nováček
Tak po svém příspěvku z předchozí stránky můžu potvrdit,že po pár dnech slunečného počasí se mi praskliny rozlezly hnusně skoro po celém světle.Nevím jak to bude pokračovat,ale jestli stejným tempem tak do konce léta se rozsypou snad úplně.Už ted je mi investice 5000 do světel naprosto na nic.Ozvěte se jestli má někdo tytéž světla,nebo od stejné firmy rád bych znal vaše zkušenosti s nimy.Dík.
Kombík 1.6 16V 74kW r.v.2000
- Skywalker
- Nováček
Ahoj, tak se chystam na vymenu svetel, prave prisli z nemecka. nakonec jsem vybral tyto:
http://cgi.ebay.de/FORD-FOCUS-1-10-98-9 ... 240%3A1318
Snazim se ted zjistit jestli tam mam ten treti sroub na spodni strane nebo nemam.
Meli jste to nekdo jenom na dvou sroubech? Myslim ze uz to tady nekdo zminoval.
EDIT: Tak svetla vymeneny, zatim vse funguje a neni zadny problem.
http://cgi.ebay.de/FORD-FOCUS-1-10-98-9 ... 240%3A1318
Snazim se ted zjistit jestli tam mam ten treti sroub na spodni strane nebo nemam.
Meli jste to nekdo jenom na dvou sroubech? Myslim ze uz to tady nekdo zminoval.
EDIT: Tak svetla vymeneny, zatim vse funguje a neni zadny problem.
Ford Focus Kombi 1.8 TDDi r.v.1999

-
- Kontaktovat uživatele:
Přední světlomety
Čau, mám menší problém s PP světlometem. Svítí přesně na druhou stranu. Tedy ne do příkopu jak by měl, ale ke středu do vozovky. Mám podezření, že je na autě namontováno světlo pro Velkou Británii. Ale nevím jak to ověřit. Můžete mi někdo prosím vyfotit nálepku na PP světlometu a poslat mi ji mejlem? Jestli je problém v tomto. Nebo nevím v čem by mohla být krpa.
Ford Focus 1.6 16V Ghia, modrozelená metal, hatchback
- malond
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Chtel jsem se Vas zeptat, jak poznam origo svetla na Focuse po FL? Ma to nekde nejaky oznaceni, podle ktereho bych to zkontroloval? Diky
-
- Zkušený
Pajjix: Zajeď někam kde nastavují světlomety (STK, pneuservisy,..) a ti to řeknou hned za pár korun 

Ex ST220 model 2004
- mosad
- Junior
Tak po dlouhém čekání na dodávku světel a kabeláže z Německa je to konečně tady. Světla Hella Dynabeam se systémem automatického natáčení při projíždění zatáček. Je to bi-halogen v čočce, při dálkových se rozsvěcí i žárovka v parabole. Osazeno dvakrát H7, do čoček jsem dal žárovky Philips Night Guide double lifetime, v dálkách obyč Philips. Připojeny i integrované blikače s diadem žárovkou. Do kapes po blinkrech namontovány záslepky, které byly u kabeláže, přijdou ještě nalakovat spolu se zavařeným místem na nárazníku. Dal jsem je tam kvůli stk, kam jsem po montáži hned musel, neb byla propadlá. Vše v poho jen je seštelovali. Mám strašnou radost. 
Foto nic moc
ale lépe mi to nešlo. Ještě to lépe nafotím přes víkend.

Foto nic moc

- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
krásné moc
taky sem je chtěl..nakolik tě vyšli 

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- mosad
- Junior
díky moc. no levné to nebylo i s dokoupením těch lepších žárovek 19 a půl. Ale zase nepotřebuji spoustu jiných věcí na auto.
- karolkopictures
- Zkušený
tak to paráda,aj tá cena 

Focus FUTURA 2002
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:

- Damon
- Test driver
Je to velmi pěkné ale je to ranec no za kvalitu se platí. 

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999