Kazdopadne gratuluju k novemu kroku v audiu

Máš na mysli někoho konkrétního?zewl píše:MobyDick: at slouzi, tak po mesici tu udelej nejakou recenzi pls, jak to tu pisu kazdemu
Dikes![]()
Tak uz radio mam taky doma a prekvapilo me, ze nemas v nabidce radia funkci pause. Ja kdyz pri poslouchani pisnicky zmacknu ten joystick a najedu do function, tak jedna z moznosti je prave pause on nebo off. Ale je fakt, ze dalkovym ovladacem je to mnohem rychlejsi.zewl píše:tak mala recenze na radio Pioneer DEH-6000UB
edit: doplneno po cca. 2 mesicich pouzivani:
uz jsem objevil PAUSE, z radia se neda vyvolat, ale na dalkovem ovladani je, sice je to hloupe, ale co uz, aspon to jde![]()
malond píše:Tak uz radio mam taky doma a prekvapilo me, ze nemas v nabidce radia funkci pause. Ja kdyz pri poslouchani pisnicky zmacknu ten joystick a najedu do function, tak jedna z moznosti je prave pause on nebo off. Ale je fakt, ze dalkovym ovladacem je to mnohem rychlejsi.zewl píše:tak mala recenze na radio Pioneer DEH-6000UB
edit: doplneno po cca. 2 mesicich pouzivani:
uz jsem objevil PAUSE, z radia se neda vyvolat, ale na dalkovem ovladani je, sice je to hloupe, ale co uz, aspon to jde![]()
Co mi ale zatim na radiu vadi je to, ze je ruseno mobilem, tz., že kdyz mi nekdo vola nebo mobil jen prijima signal, tak se obcas ozvou takovy ty desny zvuky z repraku. Blaupunkt tohle nedelalDalsi vec, co me mrzi je to, ze kdyz chci listovat mp3kama, zacina se listovat od prvni pisnicky, co je v seznamu, tz. podle abecedy. Uvital bych, kdyby se zacinalo listovat od zrovna prehravane pisnicky. Jinak ho mam cca tyden a jsem zatim spokojen.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti