Ale to je fuk. Ja menim po 4-ch rokoch gumy bez ohladu na opotrebovanie (teda ak nie je nizsie ako povolene, ci bezpecne samozrejme - to sa vsak mne nestalo nikdy - 1,2 htp sa ani neda
 Ale to je fuk. Ja menim po 4-ch rokoch gumy bez ohladu na opotrebovanie (teda ak nie je nizsie ako povolene, ci bezpecne samozrejme - to sa vsak mne nestalo nikdy - 1,2 htp sa ani neda  )
)
 Ale to je fuk. Ja menim po 4-ch rokoch gumy bez ohladu na opotrebovanie (teda ak nie je nizsie ako povolene, ci bezpecne samozrejme - to sa vsak mne nestalo nikdy - 1,2 htp sa ani neda
 Ale to je fuk. Ja menim po 4-ch rokoch gumy bez ohladu na opotrebovanie (teda ak nie je nizsie ako povolene, ci bezpecne samozrejme - to sa vsak mne nestalo nikdy - 1,2 htp sa ani neda  )
)
 ty by si mal menit gumy uz podla pocasia, TX vs. Slick
 ty by si mal menit gumy uz podla pocasia, TX vs. Slick   myslim ze pre normalneho cloveka su 3 roky dost malo, dajme tomu 4 OK
  myslim ze pre normalneho cloveka su 3 roky dost malo, dajme tomu 4 OK

A mohlo sa ti stat, ze si dal gumu, ktora bola sice nejazdena, ale vyrobena mohla byt uz rok dozadu alebo dva
 A mohlo sa ti stat, ze si dal gumu, ktora bola sice nejazdena, ale vyrobena mohla byt uz rok dozadu alebo dva 

Mít pneu, které vydrží nájezd 50 tkm a více, to by byl sen ...ballu píše: 3. pneumatiky snájezdem nad 50 tis. km - dlouhá životnost ale na úkor problému na suchu nebo vodě
 , ani se mi nechce věřit, že je to možné (podotýkám, že nejsem žádný závodník)
 , ani se mi nechce věřit, že je to možné (podotýkám, že nejsem žádný závodník)  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host