Starochu, zasluzna prace!staroch píše:dík taky doufám. Ahoj jdu dělat fotky.
Pomyslne smekam klobouk!

Starochu, zasluzna prace!staroch píše:dík taky doufám. Ahoj jdu dělat fotky.
No doufam ze ne, ale priznam se, ze spoustu veci konzultuji se zewlem (prece jenom je zkusenejsi ) a spoleham na pomoc "jicinaku" jako je Staroch a Miki1979.milford píše:Takže po třech nočních za sebou jsem se konečně dostal na net.Koukám,že jsem o hodně přišel.Snad to nebyl poslední Horstův nápad.
Ani nemluv, me na ni zacala blikat kontrolka "oranzova smrt" a pred chvilkou zasestaroch píše:Spanilku jsem jel s prasklou pružinou na předním pravém. fofo už je u pana doktora.
a v cem?HORST píše:No doufam ze ne, ale priznam se, ze spoustu veci konzultuji se zewlem (prece jenom je zkusenejsi ) a spoleham na pomoc "jicinaku" jako je Staroch a Miki1979.
Bez toho by to neslo
Klidně jsi mohl přijet . Přes Přerov je to rovných 100 km (1h a 45min),tam bys sis dal zcuka ze Skubim. Nebo přes Bystřici 83 km a 2 hoďky cesty. V létě na tenis dotáhni i kámoše ze slováckaMarex píše:Teda tam to zilo, snad mam o dalsi dil rozhodnute a prekousnu ty 3 hodiny jizdyPodle fotek super, chvalim skvely srazik
Skubi a já na ty tvoje právě čekámSkubi píše:když tady tak vidím ty vaše fotky, tak tady ty svoje ani dávat nebudu, páč z tělocvičny se nějak nepovedly
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host