To mi neříkej, že při stylu "důchodce" jsi měl takovou spotřebuPetrAT píše:ORBman: kolik máš najeto? Já teď jezdil jako důchodce v klobouku a stáhl jsem to z 8,8 na 8,4. Ale už si připadám jak brzda provozu

To mi neříkej, že při stylu "důchodce" jsi měl takovou spotřebuPetrAT píše:ORBman: kolik máš najeto? Já teď jezdil jako důchodce v klobouku a stáhl jsem to z 8,8 na 8,4. Ale už si připadám jak brzda provozu
Ja konecne stahnul svoji spotrebu na 9,4. A myslim ze to pujde jeste dolu na to ze jsme pred mesicem v zime zacinal na 10,3 je to slusne.Zacal jsme si davat pozor na to jak jezdim nekdy zbytecne rychle kdyz vidim cervenou atd.A hlavne mi auto treba pri 120 zere 6,9 nebo taky 9 a to jedu stejnou rychlosti.Takze pokud nechci zrychlovat uplne malinko seslapnu pedal a jedu krasne za 7 nebo 8.PetrAT píše:Najeto 12tkm. Od zakoupení to pod 8L nejde. Zimní pneu. Po městě najedu asi 25% kilometrů. Zbytek 90-130kmh. Nejezdím žádnou střelbu.
To mi nějak nesedí, já mám podobné provozní podmínky (viz strana 117 - nechci se opakovat) a spotřebu mám výrazně nižšíPetrAT píše:Najeto 12tkm. Od zakoupení to pod 8L nejde. Zimní pneu. Po městě najedu asi 25% kilometrů. Zbytek 90-130kmh. Nejezdím žádnou střelbu.
U stříkaček se dá nastavit kolik se bude dávkovat benzínu při kterých otáčkách.ybuba píše:"Palivové mapy", co to přesně znamená
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host