nieje lepšie si kupit menší rozmer disku a na nho špičkove gumy?

čím je širšia guma, tým je u shitiku pravdepodobnost aquaplanningu a neumernej brzdnej drahy vyššia ako u užšieho rozmeru rovankej kvality

to jsou tak akorat s prominutim kecy, to ze Dayton vyuzivaj knowhow firestonu a BF bridgestonu zdaleka neznamena ze se k nim rovnaj kvalitou, je to klasicky lowend. Ty Micheliny jsou ok a cenove vyjdou srovnatelne s ostatnima kvalitnima gumama....To uz muzu tvrdit ze vsechny cinsky vyrobky sou kvalitni protoze se v cine vyrabi i kvalitni znacky... neni to to samy...costas99 píše:Tak jsem to tady prolistoval všechno. Teď jsem se vrátil s pneuservisu , kde jsem vyměnil gumy. Měl jsem Michelin Primacy (skvělá guma , ale drahá) , a obul jsem Dayton D320 195/60 R15. Dayton je vlastně Firestone , a tyto pneumatiky jsou loňský model Firestounu , ale za velmi příznivou cenu - 1380,-. Jinak můžu ještě doporučit BF Goodrich to jsou zase Bridgestouny , ale trošku dražší , cca kolem 1600,-. Hlavně nezaměnit s Goodride , to jsou čínské , ale podle zkušeností velmi špatné na mokru , i když jsou velmi levné kolem 1100,-.

Jde jen o dodatecne reseni.Nechci ty gumy co tam mam vyhodit.Tak Chci doukoupit 2 a tohle leto je odjezdim a pristi leot uz mam vyhlednuty.chmelko píše:tapa: tak hankook je u mna asi tak ako debica, taka 3 trieda...
nieje lepšie si kupit menší rozmer disku a na nho špičkove gumy?
čím je širšia guma, tým je u shitiku pravdepodobnost aquaplanningu a neumernej brzdnej drahy vyššia ako u užšieho rozmeru rovankej kvality

tak toto je oproti prvej volbe inatapa píše:A nebo jeste Dunlop SP Sport 01.

Je to jen na toto leto.nechce se mi vyhazovat gumy co jsou uz obuty a kupovat novy.Tak to odjezdim na 205/50/17 a priste rok 215/40/17.
 Je to jen na toto leto.nechce se mi vyhazovat gumy co jsou uz obuty a kupovat novy.Tak to odjezdim na 205/50/17 a priste rok 215/40/17.

Jak jsem ještě nedávno hledal pneu, tak jsem někde četl, že to jsou výborné pneu, ale už mírně zastaralé. Nástupcem mají být Dunlop SP Fastresponse (tuším, že mají mít i větší kilometrový proběh) a cenový rozdíl minimálnítapa píše:A nebo jeste Dunlop SP Sport 01.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti