Fokal píše:Do těhle končin jezdim pořád a ještě nikdy jsem tam nikoho neviděl.
tak to jsme na tom stejně já tam jezdím za babi a za bráchou a taky jsem tam nikoho nepotkal, ani tebe. Vlastně jednou, ve vedlejší ulici zaparkovanýho modrýho kombajna.
zkusím dát vlákno třeba se někdo ozve...
Ford Focus Combi 1,8 TDCI 85 kW 08/02, šedá metla, spotřeba 6,52/100 km - galerie
Nas sedivaku z DGE zase neni tolik. Takze vyber byl celkem snadny... Mam auti jako prase, uz se tesim az ho na jaro vypuliruju a nandam pripraveny fordacky elektronky od Fokiho.
jojo, barvu máš uplně luxusní, hrozně se mi líbí, ale moc jich k mání není - tak mám alespoň šedá metal - a to není to samý jako silver, ale k silver to má blíž než k DG ...
no a které auto je dneska čisté? já ho nemyl, už ani nepamatuju
Ford Focus Combi 1,8 TDCI 85 kW 08/02, šedá metla, spotřeba 6,52/100 km - galerie
Super, diky za info. Aspon jsem klidnejsi, ze tam stale je . Jestli tam jezdis pravidelne, tak se mi po nem pres den mrkni, jestli tam jeste stoji ... Kam sem jezdis, nebo proc zrovna touhle ulici?
Dneska uz ale parkuju kousek dal smerem k ul. Plukovnika Mraze. Cestou k nam muzes jeste mrknout jeste na Hornomecholupsky, jestli tam stoji jeste stribrnej hatch FF I. s ostravskou znackou. Posledni dobou se to klubakama v Hostivari jenom hemzi