Angel eyes
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Angel eyes
To bych sem nepsal a jel zrovna pro ne
A

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
WYPRODUKOWANE PRZEZ FIRMĘ DEPO / FK Tak co je tohle? Žeby FK mělo pobočku u DEPO? To jsou snad poláci ne? A né moc kvalitní...

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- karolkopictures
- Zkušený
chlapi DEPO je made in Thaiwan,ja mám od ních repliky origo xenonov a pasujú ako r.ť na šerbel a svietia výborne!
Focus FUTURA 2002
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
- jamaka
- Test driver
Ako som uz niekde pisal DEPO urcite nie su vyrobene v polsku, a podla mna su asi najlepsie repliky svetiel co sa tyka kvality.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- cr4sh3r87
- .
Ano chlapci, DEPO=FK... A to že to je vyrobený v taiwanu nic neznamená, tam se teď vyrábí kde co...
Armagedon:
Americký komponentý, ruský komponenty, stejnak je to všechno z taiwanu
Armagedon:
Americký komponentý, ruský komponenty, stejnak je to všechno z taiwanu

Je:Ford Mondeo ST220, 05', BLACK PANTHER-RECARO RED INFRA
Je:Ford Focus 1,6 16V 02' - silver, tinted window, -40mm, 17Alu z ST170 - Kostitřas do špatného počasí
Bylo:Ford Focus mkII 1.6TDCi 80kw bez DPF, EGR off
Bylo:Ford Focus mkI 1.8 16V Wolf
Je:Ford Focus 1,6 16V 02' - silver, tinted window, -40mm, 17Alu z ST170 - Kostitřas do špatného počasí
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Předělávka barvy kroužků. Je to sice Bawor, ale pěkné to je...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u9JuMoxo ... playnext=1[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u9JuMoxo ... playnext=1[/youtube]

- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No a že vraj DEPO šmejd
ja vedel že sa niekde skrýva pointa 

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska mi psal prodejce z aukra a výrobce FK nedoporučuje používat do světel HID sady
-> neuznává reklamaci a to samé u těch světel ala Audi. tady je lepší obrázek.
To CRASHER: jak to vypadá s Tvojí objednávkou ???
-> neuznává reklamaci a to samé u těch světel ala Audi. tady je lepší obrázek.

To CRASHER: jak to vypadá s Tvojí objednávkou ???

- cr4sh3r87
- .
Já ji stornoval, hned jak mi prodejce napsal, že bych musel čekat minimálně dva měsíce. Ještě že jsem tak udělal
Tuningový šmejdy alá DEPO & FK nechci na autě vidět. Jsem rád za to, že mám pořádný světla od Helly.

Je:Ford Mondeo ST220, 05', BLACK PANTHER-RECARO RED INFRA
- Budulman
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ták, konečně jsem se donutil nafotit moje AE na autě 
Sonar Black
Ještě pak nafotím za tmy

Sonar Black

Ještě pak nafotím za tmy

Naposledy upravil(a) Budulman dne 03.03.2009 19:33, celkem upraveno 1 x.
Ford Mondeo MK4 kombi 1.8 96kW 2010
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A co to třeba finta, že bych si ty světla objednal a pak je do 14 dnů bez udání důvodu vrátil? Musí být nerozbalená nebo jak to je? Kouknul bych jak vypadají, jak svítí a kdyby se mi to nelíbilo, tak je vrátím 

- Jenda080
- Junior
Mam ten dojem ze nektere obchody hlavne kamenny davaj 14dni bez udani duvodu zakoupene zbozi vratit.. 

STI POWER
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dneska odpoledne jsem 2x potkal prassata co měl světla s devil eyes ala Audi (viz výše). No pokud ty pásky svítí méně když měl zapnuté potkávačky tak budiž, ale jinak to svítilo nic moc...takové bludičky
To ty pásky od ok-neony.cz svítí daleko více.
Kluci, jsou TOHLE jako ty od FK? Dobrá cena a svítí bíle...

Kluci, jsou TOHLE jako ty od FK? Dobrá cena a svítí bíle...

- mosad
- Junior
to ihrdlick: myslím, že jsou to přesně ty samé co dával Kasi a to byly FK. Trochu mi vadí, že na horní hraně nemají tu gumovou lištu, na kterou dosedá kapota.
Nechal jsem si z nich od prodejce opsat homologační znaky, podle nich mají homologaci, ale pokud jde o žárovky tak jen s halogenama, žádná HID sada. Tudíž výrobci zřejmě logicky neuznávají reklamace. Já bych ani do HID sady nešel, její osazení do lampy pro halegoeny je podle mě porušením homologace a pak světla na autě nemají co dělat - neprojdeš stk. Navíc prostě nemají senzor automatického naklápění a chybí mi ostřikovač. Když mi někdo nedá přednost a práskne to do mě, tak je vinen. Když si ale všimne, že mám HID sadu v AE a řekne, že jsem ho oslnil tak prohraju já - vozidlo nesplňovalo podmínky pro provoz.
ad Devil Eyes s ledkama: podle prodejců budou koncem března. Ledky jsou prý zapojené jako parkovačka, takže je nelze použít pro denní svícení - jeden prodejce mi napsal, že pro to ani nemají homologaci. Jiný prodejce to potvrdil a doplnil, že prý je tam snad ještě jedna ledka, která se dá zapojit jako parkovačka. Tak nevím. A prý už je někdo dával na ochcávku a s ministerstvem dopravy prý řeší, že když jsou led součástí světla tak by měla logicky fungovat jako denní svícení. Hlavně to vypadá, že světla ještě ani jeden z prodejců v reálu neviděl a tak není jasné co je na nich přesně vyraženo za homologace. Vyrábí je JOM a na jejich stránkách jsem je ještě nenašel, prý je tam dávají až se zahájením prodeje.
Smí být vůbec jako parkovačka zapojena ledka/ ledky??
Nechal jsem si z nich od prodejce opsat homologační znaky, podle nich mají homologaci, ale pokud jde o žárovky tak jen s halogenama, žádná HID sada. Tudíž výrobci zřejmě logicky neuznávají reklamace. Já bych ani do HID sady nešel, její osazení do lampy pro halegoeny je podle mě porušením homologace a pak světla na autě nemají co dělat - neprojdeš stk. Navíc prostě nemají senzor automatického naklápění a chybí mi ostřikovač. Když mi někdo nedá přednost a práskne to do mě, tak je vinen. Když si ale všimne, že mám HID sadu v AE a řekne, že jsem ho oslnil tak prohraju já - vozidlo nesplňovalo podmínky pro provoz.
ad Devil Eyes s ledkama: podle prodejců budou koncem března. Ledky jsou prý zapojené jako parkovačka, takže je nelze použít pro denní svícení - jeden prodejce mi napsal, že pro to ani nemají homologaci. Jiný prodejce to potvrdil a doplnil, že prý je tam snad ještě jedna ledka, která se dá zapojit jako parkovačka. Tak nevím. A prý už je někdo dával na ochcávku a s ministerstvem dopravy prý řeší, že když jsou led součástí světla tak by měla logicky fungovat jako denní svícení. Hlavně to vypadá, že světla ještě ani jeden z prodejců v reálu neviděl a tak není jasné co je na nich přesně vyraženo za homologace. Vyrábí je JOM a na jejich stránkách jsem je ještě nenašel, prý je tam dávají až se zahájením prodeje.
Smí být vůbec jako parkovačka zapojena ledka/ ledky??
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jako LED parkovačka být může, ale musí to umět jako AUDI. Takže když máš jen LED tak je do SDS a když zapneš potkávačky, tak by ty LEDky měly mít jen asi 30% svítivost, aby nesvítily tak moc a plnili funkci obrysovek. Snad mi rozumíš. u AUDI ty pásky pohasnou v daném světle i tehdy, když zapneš blinkr. S tou nehodou máš pravdu, pokud ten borec nebude mít 2°% v krvi, tak se vymluví na oslnění a je to KO !!! Já ostřikovače mít budu, takže chybí jen ta automatická nivelizace a ta stojí u HELLA cca 5000,- a je na bázi ultrazvukového snímače výšky vozu na zadní nápravě. No a ta gumová lišta by měla jít sundat z ORIG světel, koupit u Forda za 800,-
nebo nahradit něčím podobným.