LFS mi ide podstatne lepsie. A to hram RBR na volante. nech to skusam hrat aj 3 hodiny, aj tak sa mi vobec nedari. Nastavenia nechavam na default a ucim sa aspon udrzat auto na trati. Mam original cesku verziu. Asi budem zavolat Misaa aby ukazal co a ako lebo inak neviem
 LFS mi ide podstatne lepsie. A to hram RBR na volante. nech to skusam hrat aj 3 hodiny, aj tak sa mi vobec nedari. Nastavenia nechavam na default a ucim sa aspon udrzat auto na trati. Mam original cesku verziu. Asi budem zavolat Misaa aby ukazal co a ako lebo inak neviem  

jedu tu na to nejnižší obtížnost a Ondro zkus si pohrat s nastavením volantu.
  jedu tu na to nejnižší obtížnost a Ondro zkus si pohrat s nastavením volantu.

Rada zni zkus jezdit pomalu a vklidu, zkousej jak se auto chova,kdyz se ho pokusis rozhodit na brzdach,nebo kdyz zatacky budes projizdet s napul seslaplym plynem a brzdou a v puli zatacce davat vic plynu.. Taky doporucim zacit s Nkem a navyky z nej teprve vyuzit ve WRCu, ktere je na rizeni preci jen obtiznejsi a na vse je mnohem mene casu..
  Rada zni zkus jezdit pomalu a vklidu, zkousej jak se auto chova,kdyz se ho pokusis rozhodit na brzdach,nebo kdyz zatacky budes projizdet s napul seslaplym plynem a brzdou a v puli zatacce davat vic plynu.. Taky doporucim zacit s Nkem a navyky z nej teprve vyuzit ve WRCu, ktere je na rizeni preci jen obtiznejsi a na vse je mnohem mene casu..
daj vediet a do pol hodiny som u teba, neni problemOndro píše:Asi budem zavolat Misaa aby ukazal co a ako lebo inak neviem

No tak já mám 3:20:a nějaké drobné s Peugeotem S 2000 a 3:14:42 s Focusem RS 2006 WRC.MK2 píše:Díval sem se ještě jednou na to video z YouTube co je na straně 1. Sice to vypadá že jede pěkně, ale čas nic moc. Můj rekord na trati Chirdonhead je 3:17,12 a na tom videu je čas 3:27,33
Zajímalo by mě, kdo jezdí RBR, jaký máte rekod na této RZ?!?

Ja s WRCama nejezdim a s S2000 tam mam 3:26:72..Anglii ale moc uprimne nemusim!deejaayy píše:No tak já mám 3:20:a nějaké drobné s Peugeotem S 2000 a 3:14:42 s Focusem RS 2006 WRC.

Ale pokud jezdíš s volanem tak já se můžu jít zahrabat
  Ale pokud jezdíš s volanem tak já se můžu jít zahrabat  

.Jinak už asi pul roku jezdím,dle požadavku teamu,S peugeotem 207 S 2000.Takže Focus spinká v garáži.
 .Jinak už asi pul roku jezdím,dle požadavku teamu,S peugeotem 207 S 2000.Takže Focus spinká v garáži.  

Nevím jestli mám nějakou šanci být v nějakém turnaji alespoň předposlední když nemám volant. A taky nevím jestli by mě hra plynule jela pokud bych byl připojen na internet.
    Nevím jestli mám nějakou šanci být v nějakém turnaji alespoň předposlední když nemám volant. A taky nevím jestli by mě hra plynule jela pokud bych byl připojen na internet.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host