Pokud se začne řešit třeba den před uplynutím roční lhůty, tak máš smůlu.
 Pokud se začne řešit třeba den před uplynutím roční lhůty, tak máš smůlu.  Tomu kamarádovi z dopravky řekni, ať se de zastřelit
  Tomu kamarádovi z dopravky řekni, ať se de zastřelit 

Pokud se začne řešit třeba den před uplynutím roční lhůty, tak máš smůlu.
 Pokud se začne řešit třeba den před uplynutím roční lhůty, tak máš smůlu.  Tomu kamarádovi z dopravky řekni, ať se de zastřelit
  Tomu kamarádovi z dopravky řekni, ať se de zastřelit 

Já myslim, že se musí vyřešit do jednoho roku
 Já myslim, že se musí vyřešit do jednoho roku 

. Potom normálně běží všechno tak, jako kdyby zahájil třeba už 3.1 2008. Oznámí ti zahájení řízení a atd. atd.  a nic se ti nepromlčuje. Maximálně můžeš spoléhat na amnestii
  . Potom normálně běží všechno tak, jako kdyby zahájil třeba už 3.1 2008. Oznámí ti zahájení řízení a atd. atd.  a nic se ti nepromlčuje. Maximálně můžeš spoléhat na amnestii 

Podle toho co jsem si precetl, tak bych asi mlcel a souhlasil s rozhodnutim policie.JardaB píše:Zarazila mne formulace: "bílé přerušované světlo nebylo určitě v činnosti".MěÚ Hodonín píše:Vzhledem k tomu, že v době vašeho přejíždění přejezdu se rozsvítila již červená světla, bílé přerušované světlo nebylo určitě v činnosti...
Zpochybnil bych tedy argument o vysoké rychlosti (pokud neex záznam) i blábol o bílém světle a třicítce a trval na tom, že jsi jel povolených 50 km/h a již nebylo možné bezpečně zastavit. Bez videozáznamu budou vinu prokazovat jen těžko...
A to, že jsi neuvedl, že jsi si pohlídal bezpečný přejezd přes přejezd, bych bral jako samozřejmost, proto jsi ji neuvedl. Pokud ji však tuto informaci potřebují explicitně uvést, tak jim ji doplň.

Bez výsledku. Jó, komu není rady, tomu není pomoci
 Bez výsledku. Jó, komu není rady, tomu není pomoci 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host