už je to tak naplanovany tak se mužeme domluvit někdy příštěmkx222 píše:Škoda že v týdnu a tak brzo...pokud by to bylo o víkendu dá se o tom uvažovat...ale co, jaro a léto za dveřmi...a někde v teple třeba v HR udělat sraz to by byl mazec...

už je to tak naplanovany tak se mužeme domluvit někdy příštěmkx222 píše:Škoda že v týdnu a tak brzo...pokud by to bylo o víkendu dá se o tom uvažovat...ale co, jaro a léto za dveřmi...a někde v teple třeba v HR udělat sraz to by byl mazec...
zkus přijet radi tě uvidimeAlda píše:Ahoj pánové, pokud mě do toho nic nevleze, tak bych mohl taky dorazit (ještě to nevím na 100%). Budu se snažitBude to můj první srázek...
počitam tak do těch 8 by jsme to tam mohli vydržet tak se zastavpepson píše:Ve čtvrtek přijedu, již to vypadá na 80-90%! Ale určitě ne v 17:00, spíše v 18:00. Do kdy se tam budete chtít zdržet, ať tam nejedu na 10 minut.. Třeba bych dal i večeři atd. Tak do 8-9?
PEPSON
snad se tam něco malo najdefplisek píše:Já bych se osobně klidně zdržel, aspoň na nějakou véču, jestli tam teda něco bude k jídlu, podle těch referencí tady
myslim že na zimakach budou všichni takže o nic nejde a s tim umytim to taky vypada bledě co se dá dělatKERF píše:Tak už se nám to blíží. Bohužel budu ještě na zimákách a umývat auto taky nemá v tomto počasí cenu. Snad nebudu sám...
KERF píše:Nečekal jsem, že s tím neumytým autem strhnu všechny, ale můžeme z toho udělat pozitivní věc a zasoutěžit si o největší prase dne.![]()
![]()
(účast bude dobrovolná a startovné se vybírat nebude)
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host