no to ona keby vedela že je na fore tak neviem či by to u honzina ostalo bez nasledkovMarťas píše: Peknou mas slecnu a za to, ze se nestydi, ma tady na foru male +

no to ona keby vedela že je na fore tak neviem či by to u honzina ostalo bez nasledkovMarťas píše: Peknou mas slecnu a za to, ze se nestydi, ma tady na foru male +
skubi ale pre cudzich to je ine... hold nevlastni mama je nevlastni mama...Skubi píše:..... já taky nea taky kdo by se na ni díval
však ty jsi moji drahou 3/4 viděl na Křivce ne, no a když si dá někdo záležet, tak pelen tu kdysi dávno fotky dával.misoo píše:skubi ale pre cudzich to je ine... hold nevlastni mama je nevlastni mama...Skubi píše:..... já taky nea taky kdo by se na ni díval
Tak to s tebou naprostou souhlasím a těm šťastlivcům to ze srdce přeji...a samozřejmě závidímSkubi píše:..... já taky nea taky kdo by se na ni díval
jasne, aj viem "spamati" ako vyzera. len som chcel povedat, ze manzelovi sa jeho manzelka vzdy zda o triedu - dve horsia ako ostatnym "externym"Skubi píše:však ty jsi moji drahou 3/4 viděl na Křivce ne, no a když si dá někdo záležet, tak pelen tu kdysi dávno fotky dával.![]()
upozornění pro potencionální hledače ...... nejsou erotické![]()
tak toto je u mna hlaska kandidujuca na titul rokaSkubi píše:..... já taky nea taky kdo by se na ni díval
jsem to myslel tak, že nikdo není zvědavý na maminu po dvou dětech, které už dávno není dvacetzirafak píše:tak toto je u mna hlaska kandidujuca na titul rokaSkubi píše:..... já taky nea taky kdo by se na ni díval
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abys potom po koulich nedostal, az ji budes fotit polonahou kolem auta v tehle koseHonzino píše:jen to chvilku potrvá než ho dám zase dohromady a budu moct pokračovat s focením
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Otomar a 1 host