Caesare Caesare, jsem zvědav, jestli sis mě všimnul Já jsem tu oranžovou nádheru viděl už snad ze 100 metrů Poprvé si vyjížděl z Norský doleva na hlavní a já jsem tam projížděl, podruhé jsem jel naproti tobě Moskevskou, to jsem blikal ale asi si hledal zrovna místo A potřetí už jsi to místo našel a stál jsi zaparkovanej v Moskevský
Kurňa já jsem snad slepej. Já to fakt nechápu.......parkoval jsem tam pravda, ale asi jak jsem hledal místo tak jsem si nevšiml.....už mě to začíná štvát a vážně uvažuji o návštěvě očního lékaře, pač to snad ani není možný že jsem si nevšiml.......
Příště mě nějak zastav a propleskni mě, pač mám dojem že asi v tom autě bývám mimo nebo co
Ford Focus ST 2.5 20V turbo, facelift r.v.2008, 3.dv electric orange Galerie fotekSTdriveRS
No to bych dopad, kdybych tě zkusil proplesknout Proti tobě sem malý tintítko A to že býváš mimo je zcela normální v takovym autě, taky bych byl Tak příště už snad i zatroubim..
Ja nechci oponovat, ale ST170 jede podle mě fakt výborně, nemá turbo ale o to větší zábava to je když leze do otáček ne? Mám dojem že 170 má nezaměnitelné kouzlo atmosfétického motoru.
Ford Focus ST 2.5 20V turbo, facelift r.v.2008, 3.dv electric orange Galerie fotekSTdriveRS