Koroze
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Re: Koroze
Tak bohuželRamtur75 píše:Zdravím všechny na FF fóru, jsem ode dneška novým členem, ale jako návštěvník jsem tu dost často. V sobotu jsem koupil Focuse(viz. podpis) a narazil na stejný problém, koroze spodních lemů dveří + začínající koroze u 3.dveří pod lištou. Serviska je vedená do r. 2004 v německu, od té doby u nás v neautorizovaném servise. Dnes jdu zkusit uplatnit záruku na prorezivění karoserie k Ford Charouz Mělník. Zítra napíšu, jak jsem dopadl.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak jde o to zjistit jestli tu housenku neopravovali ve fordu , protoze jeden cas se dvere nemenily ale jen opravovali . ale pak si myslim by se to muselo reklamovat tam kde to delali a to by byl beh na dlouhou trat .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
přesně to povídal technik. najít toho, kdo to "vylepšil" a reklamovat to u něj. to by byl fakt problém. auto mám týden a při koupi jsem si toho (já b....c
) nevšiml, takže bývalý majitel mě akorát tak pošle (resp. poslal) do ... prahy
takže to vzdávám a jdu hledat nějaký zlatý, český a doufám, že ne moc drahý ruce. pokud by měl někdo z okolí mělníka nějaký tip, tak písněte.díky

- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska mne byl recen novy duvod proc neuznat reklamaci. Serviska bez kontroly karoserie nevadi. Problém je v tom že normální servisní prohlídky mám od koupě každý rok. Ale při 100000 byla v roce 05 a při 120000 už to vyšlo na rok 07 tedy vlastně po dvou letech. Tudíž tam chybí rok 06. Což je důvod pro neuznání záruky. Mám dojem že to je novinka ne?? 

Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99

- tino3
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tento týzden objavil na prednej kapote pri okne hrdzu.Na to,ze je to 10/2004 je to podla mna dost skoro.

Auto je talian bez potvrdených kontrol karoserie.V serviske mam len pravidelne peciatky od výmeny oleja,filtrov,aj to posledne dve nie od forda.
Je to viac menej po celej dlzke husenky.V niektorých miestach ten tmel nedolieha k plechu a prave na tých miestach je korozia.Odflakli to uz vo výrobe.Ked si predstavým,že to budem musiet zbrusit flexkou,je mi s toho zle

Auto je talian bez potvrdených kontrol karoserie.V serviske mam len pravidelne peciatky od výmeny oleja,filtrov,aj to posledne dve nie od forda.
- Misty
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem si Lakovou tužku-sadu (viz obrázek) na opravení dvou drobných vrypů.
Obsahuje dvě tuby. Jedna má číslo 1 376 481 a druhá 1 331 911. Používal již ji někdo? A jak nejlépe ji použít?
Sada mě vyšla na 226,-Kč
Obsahuje dvě tuby. Jedna má číslo 1 376 481 a druhá 1 331 911. Používal již ji někdo? A jak nejlépe ji použít?
Sada mě vyšla na 226,-Kč
- liskanet99
- Junior
Re: focusy prej reznou jak blázen coje natom pravdy ?
Ale budepanther7 píše:Já mám FFII r.v. 2008 koupeno v ČR a taky v poho nerezne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mam objednano nasledujici:
-Weicon Zinkový sprej
-Weicon Korozní ochrana 2000 PLUS
nastrik spodku a dutin voskem
Pak ta mrcha zrzava da snad na chvili pokoj...
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Misty: musíš se s tim trošku naučit. Některý místa s tim jdou dobře, že to pak neni skoro poznat a někdy to vadu laku ještě naopak zvýrazní
Doporučuju nepoužívat ten bezbarvej lak, ten to akorát zkazí. Stačí vyzkoušet 

ST150
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak jen pro zajimavost. Psal jsem na FMC jestli mi k tomu něco řeknou...Prý to sedí a kvuli tomu ze nemam tu servisku z roku 06 tak se zamítá. No poslal jsem jim naskenovanou knížku Záruční a servisní průvodce kde jsou podmínky a jestli mi řekne kde najdu ty nové když se to změnilo.
Napsal ať řeknu v kterém servise to řeším a o mail později napsal že je to zařízené a pokud to nebude na výměnu tak to budou řešit a kdyby měli nejasnosti tak ať zavolaj na FMC.
Napsal ať řeknu v kterém servise to řeším a o mail později napsal že je to zařízené a pokud to nebude na výměnu tak to budou řešit a kdyby měli nejasnosti tak ať zavolaj na FMC.

-
- Test driver
prečo ten smajlik? ved je to uspech
mam ale za to,že niekde je napisane 12mes/20tis km

mam ale za to,že niekde je napisane 12mes/20tis km
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No je to uspech. Jen jsem byl zas trošku rozčarovanej z toho...
A ten interval máš pravdu, jen u tý záruky na prorezivění je napsáno.
Jediné podmínky pro uznání reklamace jsou:
1.Ošetřovat podle pokynů výrobce....
2.oznámit neprodleně dealerovi
a to je asi vše.
A ten interval máš pravdu, jen u tý záruky na prorezivění je napsáno.
Jediné podmínky pro uznání reklamace jsou:
1.Ošetřovat podle pokynů výrobce....
2.oznámit neprodleně dealerovi
a to je asi vše.

- ybuba
- Pokročilý
Používám přesně to samé (Silkal) a celkem to funguje, těsnění nepřimrzá. Jen bacha při aplikaci na množství oleje, jinak to zanechává stále mastné šmouhy (třeba při nechtěném otření během nastupováníRamtur75 píše:já silkal používám na ošetření gumového těsnění dveří a kufru. po natření nebo nastříkání gum tímto olejem by ti dveře nebo kufr neměl zamrznout.

Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- ybuba
- Pokročilý
Re: focusy prej reznou jak blázen coje natom pravdy ?
Musím na to zareagovatmirous1234 píše:jj je mi jasný že rezne každe auto ale on říkal že reznou i ty uplně novy po roku dvou .. toje podle mě blbost néé ..

Naposledy upravil(a) ybuba dne 16.02.2009 18:48, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- liskanet99
- Junior
2 ybuba: ahoj osetreni dutin a podvozku mam v planu hned z jara resp jakmile bude dostatecny parak. Ptal sem se na tehle adrese kolik to zabere casu a jaka by byla cena.
Takze melo by to stat 2000 - 2500 podle plochy a jeden den to umejou pak to schne a druhy den se provadi nastrik na "nacata mista" nejaky ridsi vosk a pak se to cele prestrika tuhym voskem. V te cene dutiny asi nebudou, ale nepredpokladam nejakou silenou cenu. Jinak tatikovo polo r.v. 2000 je zespodu netknuty to co mam ja je proti tomu des!
.
Takze melo by to stat 2000 - 2500 podle plochy a jeden den to umejou pak to schne a druhy den se provadi nastrik na "nacata mista" nejaky ridsi vosk a pak se to cele prestrika tuhym voskem. V te cene dutiny asi nebudou, ale nepredpokladam nejakou silenou cenu. Jinak tatikovo polo r.v. 2000 je zespodu netknuty to co mam ja je proti tomu des!

Naposledy upravil(a) liskanet99 dne 16.02.2009 21:54, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka