Svetová finančná kríza
-
- Test driver
Re: Svetová finančná kríza
jj info stara 2 dni 

- Jozef
- Pokročilý
Ale, ale ...jarysek píše: Myslím si,že president Sarkozy je svým myšlením tak trochu francouzský Haider...
... hájí zájmy Francie jako správný nacionalista ...
... Je tedy jasné,že p. Sarkozy je jen typickým představitelem své země ...
Prezident Sarkozy je udajne madarsky cigan pristahovany do Francuska.
Pardon, nie cigan, to nasi spoluobcania nemaju radi. Tak teda Rom.
Myslim si, ze jemu nejde o hajenie zaujmov "svojej" krajiny, ale len a len o hajenie svojej kariery.
Ostatne, tak, ako vsetkym politikom v kazdej krajine.
Obavam sa, ze spoliehat sa na politikov nam nepomoze, a uz vobec nie zbirokratizovanych v EU (so zakonmi typu normalne a nenormalne zakryvene banany ...).
Napr. nasi (na Slovensku, ale aj v Čechách) mliekari krachuju, lebo musia predavat mlieko hlboko pod ich vyrobne ceny. Zachranila by ich napriklad moznost predaja mlieka "zo dvora".
Ale nesmu to, lebo legislativa z EU im to nedovoluje. A tak francuske a rakuske firmy, ktore maju pod palcom nase mliekarne si neskutocne veselo "mastia pupky" ...
Neviem, potom mozno budeme dovazat mlieko z rakuska, z francuska a mozno aj z ciny ...
-
- Test driver
Jozef:aj ked som 100% zamerany na automotive, suhlasim s tebou...
čo je farmar? chudak, ktory prežíva zo sezony na sezonu..bez cudzieho kapitalu ma ročne zetory a modli sa aby mal na naftu....aj ked som tvrdo proti pretažovaniu, svojich farmarov by sme si mali branit, pretože čo je krajšie,vonava pokosena luka, alebo priemyselna zona na priemyselnej zone? a už každy zabuda,žč jest sa musí tak prečo kua kupujeme skoro všetko zo zahraničia? Komunisticke Franczsko si dokazalo presadittake kvoty,že už na našich nezostava skoro nič...som všetkymi 10za EU, ale čo sa týka famarskej politiky tak to mi peni krv...
čo je farmar? chudak, ktory prežíva zo sezony na sezonu..bez cudzieho kapitalu ma ročne zetory a modli sa aby mal na naftu....aj ked som tvrdo proti pretažovaniu, svojich farmarov by sme si mali branit, pretože čo je krajšie,vonava pokosena luka, alebo priemyselna zona na priemyselnej zone? a už každy zabuda,žč jest sa musí tak prečo kua kupujeme skoro všetko zo zahraničia? Komunisticke Franczsko si dokazalo presadittake kvoty,že už na našich nezostava skoro nič...som všetkymi 10za EU, ale čo sa týka famarskej politiky tak to mi peni krv...
-
- Test driver
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
chmelko:nemá cenu ty darebáky řešit.mě spíš "pobavilo" tohle
http://www.novinky.cz/clanek/160830-kri ... klaus.html

chtěl bych být takový optimista jako náš slavný pan prezident
http://www.novinky.cz/clanek/160830-kri ... klaus.html

chtěl bych být takový optimista jako náš slavný pan prezident

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja som tych dvoch skoro nerozoznal 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je dvojka... jak gandalf so sarumanom !Palec4 píše:Ja som tych dvoch skoro nerozoznal

- Anndy
- Test driver
len ktory je ten dobry (v clanku).? 

- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ani jedenAnndy píše:len ktory je ten dobry (v clanku).?

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a co rikate na tohle ? zase 60mil. z nasich kapes http://www.novinky.cz/clanek/160847-vla ... -domu.html
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- jarysek
- Junior
A taky o tom to všechno je.Nejdřív kdejakej trouba založí pracovní agenturu,najme lidi za nekřesťanský prachy na práci do Česka,sama agentura spolkne třetinu toho co vydělaj a ve finále,když zavládnou takovéto poměry jaké tady teď jsou,tak od nich dá ruce pryč a státe český,potažmo čeští daňoví poplatníci,starejte se.Tak ať se o ně postarají ti,kteří je sem na práci naverbovali,proč na to má doplácet obyčejný český člověk?A už vůbec se nebavím o těch,kteří sem přijeli za prací načerno.Podobně jako v Německu by se s nimi nikdo nebavil,tak by je měl stihnout stejný osud jako u sousedů.Nejsem bezcitný nelida,ale co je mi do toho,že si u nich nadělali dluhy,aby se pak jeli živit k nám.Tady přece nejsme žádnej zaopatřovací ústav,tak ať se o sebe taky postarají sami,my za jejich situaci přece nemůžem.Omlouvám se za zmatené myšlenky,ale emoce byly silnější...
-
- Zkušený
Už to vidím, jak šmejdi shrábnou 500 Eur, Češi jim budou k smíchu a stejně jich tu hromada zůstane, protože mi se o ně postaráme aby jim nebylo ovej a nemuseli krást.
Co se zemědělců týče, stát místo aby podporoval výrobu, slušně dotuje udržování krajiny tzn sekání trávy, pár maníků tady u nás si na tom založilo pěknou živnost s kvalitní technikou a skuteční zemědělci hospodaří se stroji z minulého století a balancují na hraně bytí a nebytí.
Co se zemědělců týče, stát místo aby podporoval výrobu, slušně dotuje udržování krajiny tzn sekání trávy, pár maníků tady u nás si na tom založilo pěknou živnost s kvalitní technikou a skuteční zemědělci hospodaří se stroji z minulého století a balancují na hraně bytí a nebytí.
FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- spigot
- Test driver
Ak budete mat cas a chut pozrite si toto Peniaze ako dlh (ak to uz nepoznate).
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
supr clanok !

- Přílohy
-
[Přípona doc byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
- killerhammer
- Test driver
ano, zrazu su setci mudri a vedia co maju robit
este par dni pred krachom lehman & brothers mala podla analytikov vyhlad AAA+, a tento sa nemenil poslednych 8.5 roka
a jednym z takych analytikov je aj pan sedlacek

este par dni pred krachom lehman & brothers mala podla analytikov vyhlad AAA+, a tento sa nemenil poslednych 8.5 roka

a jednym z takych analytikov je aj pan sedlacek