Příspěvek
od foki » 08.02.2009 23:26
zacinam se opet bavit , resim auto za 200000kc 2005-2006 ale bohuzel nejnizsi cena v SRN je 7600 euro .
zcituju par zprav : cist odspoda
foki
Předmět zprávy: Re: koupě ojetého fofoIISložka: Odeslané
napsal:
Mne o to, jestli je to nekde skrabli nebo neco nelicuje, prece nejde z estetickyho hlediska, ale protoze to ukazuje na to, ze se s tim neco delo. Coz muze byt jen oprava laku nebo oprava po vaznejsi bouracce. Auto po 24tkm bych cekal, ze ma malou pravdepodobnost opravy laku, tak si myslim, ze sa da najit i nejake, ktere nebude mit pohli blatnik, a tedy mu budu moci vice verit.
prave kdyby to melo stat treba 10000euro (coz je s dopravou prihlasenim ke 300000kc ) tak muzes pocitat s tim ze to auto bude v superstavu bez opravy laku atd . ale diky tomu ze se stale snazis brat cenu jako nejnizsi moznou ktera v nemecku je , tak jsem vynechal jedinou nabidku kde rovnou napsal lackschaden , tzn pozkozeny lak . a jak jsem jiz nekolikrat psal , jsou firmy ktere vozi do nemecka a opravuji stejne jako to vozi jiní do CR akorat v nemecku si to pak koupi cesi opravene . a takova auta pak najdes v cechach v bazarech .
napsal:
Po tehle zprave, co jsi mi poslal, po pravde nevim, jestli jsi az tak duveryhodna osoba, jak tu o tobe vsichni pisi
hm oni si to asi vsichni vymyslely .
a dalsi vec ,kdyz tohle auto dam do autorizovaneho servisu tak nikdo nebude resit jestli tam neco sedi nebo nesedi .
----------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Ned Úno 08, 2009 10:58 pmZobrazit zprávu
Předmět zprávy: Re: koupě ojetého fofoIISložka: Příchozí
Mne o to, jestli je to nekde skrabli nebo neco nelicuje, prece nejde z estetickyho hlediska, ale protoze to ukazuje na to, ze se s tim neco delo. Coz muze byt jen oprava laku nebo oprava po vaznejsi bouracce. Auto po 24tkm bych cekal, ze ma malou pravdepodobnost opravy laku, tak si myslim, ze sa da najit i nejake, ktere nebude mit pohli blatnik, a tedy mu budu moci vice verit.
Po tehle zprave, co jsi mi poslal, po pravde nevim, jestli jsi az tak duveryhodna osoba, jak tu o tobe vsichni pisi.
----------------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Ned Úno 08, 2009 10:22 pmZobrazit zprávu | Odeslat odpověď
foki
tak uz je to v aukci . a k tomu blatniku , kdyz jsem to daval cist manzelce tak mi rekla jednu zajimavou vetu , zeptala se : a neni nahodou dulezitejsi aby byl po motoricke strance v poradku ? stejne to na parkovisti nekde odrou a tady resi ze neco nepasuje .
a po pravde kdyz jsem se dival na fotky tak nevim co nepasuje ale mozna je to jen na fotce . fakt jsem si niceho nevsiml
---------------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Ned Úno 08, 2009 9:41 pmZobrazit zprávu
foki
napsal:
Přijde mi, že na tom tvém nějak nelícuje blatník a nárazník u pravého předního světla.
kdyz jsem to privezl a poradne umyl tak jsem zjistil ze byly nektere dily lakovane , tak je mozne ze to je tim .
nicmene nechal jsem si delat geometrii a vse sedi jezdi to pekne , bylo to na letnich tak jsem na to koupil zimni a ted me ceka jeste to CD .
ale to s tim lakovanim jsem ja psal a daval sem fotky i autotip jak vypadaji auta ze spanelska , a oni v nemecku kdyz to prodavaji tak se snazi aby to vypadalo jako nove takze vsechno opravujou .
-------------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Ned Úno 08, 2009 9:05 amZobrazit zprávu
foki
napsal:
Autosalon si trefil, autoIN, charouz, ..
Myslíš, že se tomu dá věřit?
kamarad co ma v praze vrakoviste si vzdycky jasal kdyz dal nejakou bouracku do charouze protoze tam lidi chodili a hlavne ze to bylo od autorizovaneho prodejce , a s autoIN mam tu zkusenost , ze slibovali slibovali , pak jsem se dozvedel ze clovek ktery sliboval byl jen spravce site a nemel s firmou nic spolecneho , ale to bylo uz pozde .
napsal:
A v tom tvém je potřebna ještě něco brzo opravovat?
teoreticky ne , jen musim vymenit radio protoze to puvodni jsem nejak zblbnul a stale vyhazuje CD a pise error . jak budu mit radio tak jde na aukro . uz jsem pres aukro prodal sedacky z focuse za 55000 kc (ano ctes spravne ) tak auto asi taky nebude problem .
---------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Ned Úno 08, 2009 9:00 amZobrazit zprávu
Přijde mi, že na tom tvém nějak nelícuje blatník a nárazník u pravého předního světla.
----------------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Sob Úno 07, 2009 9:00 pmZobrazit zprávu | Odeslat odpověď
Autosalon si trefil, autoIN, charouz, ..
Myslíš, že se tomu dá věřit?
A v tom tvém je potřebna ještě něco brzo opravovat?
------------------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Sob Úno 07, 2009 8:19 pmZobrazit zprávu
foki
tak kazdych 10000km se projevuje na cene . a servis byl delanej v nemecku v 9/2008 pri 20000km a nemci by si nelajzli neco stacet .
a ja to budu davat do aukce a tam se muze stat ze nekdo to vydrazi za vic . nebo to nekdo vezme za tech 230000 to je riziko podnikani
a ty autosalony myslis predpokladam treba autoIN .
----------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Sob Úno 07, 2009 8:17 pmZobrazit zprávu
A to myslíš byla Španělská autopůjčovna? Těm 24tkm se dá věřit? To se ti vyplatí prodat za 230tkč? Jaký si s ním měl náklady? Koukám teď na stránky různých autosalonů a našel jsem r 2007 najeto 50-60tkm za 245tkč koupeno u nich (sleva z 265tkč). Myslíš že ten od tebe může být ve stejném stavu? Lepší/horší?
--------------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Sob Úno 07, 2009 8:08 pmZobrazit zprávu | Odeslat odpověď
foki
a co ten stribny ten se ti nelibi ? ted ho budu davat do aukce za 230 start cena . tak kdyby jsi mel zajem tak ho muzes mit .
---------------------------------------------------------------------------------------
Odesláno: Sob Úno 07, 2009 7:45 pmZobrazit zprávu
Když jsem přistoupil na to, že bych do auta dal 250tkč, tak možná radši půjdu do nového Fusionu, kterého dostanu za ty peníze ve skvělé výbavě.kdyz teda budu chtit fofo tak se ozvu .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč