Můj názor

Moderátor:phofy
zirafak
Test driver
Test driver

Re: Můj názor

Příspěvek od zirafak » 06.02.2009 12:53

skramaj...no vidis.prisiel si na sposob,ako v nas vzbudit zaujem o tvoje problemy.skludnil si sa a pises rozumnejsie,ako v uvodnom prispevku.
...a na zaver:vitaj spät na fore :lol:

petersbond
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petersbond » 06.02.2009 12:56

Zkoušel jsi se ptát fokiho?

To bude asi nejlepší rada. :lol: (Myslím to vážně)
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015

Mata
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Mata » 06.02.2009 13:45

to Skramaj: víš co, měj trochu trpělivosti...tu otravuju chlapy každou chvíli s nějakým stupído dotazem a musím říct, že jsou hodně tolerantní....občas hodí link tam, kde se to už řešilo a tak študuju, študuju a když z toho nejsem moudrá, ptám se znova :wink: Zatím mě netlučou, tak dobrý 8)
Ford Focus combi Viva, 1,6 r.v. 2004
Obrázek

mehturt
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mehturt » 06.02.2009 13:58

skramaj píše:Ne to,že jste mi nedokázali dát odpověd,ale to,že to nikoho ani nezajímalo.
To ci to niekoho zaujimalo mozes zistit z poctu zobrazeni tvojej temy.. keby aj tam bolo 0, tak by som sa zacal obavat.. ale ak je tam >0, napriek tomu ze pocet odpovedi je 0, tak to niekoho zaujalo, ale bohuzial nevedel ti dat odpoved.
Napriklad, co sa tyka mna, ja viem dat odpovede len na otazky a problemy, ktore som sam na mojom aute riesil, kedze sa do aut vobec nerozumiem.. som len sofer.. :D
2013 Focus kombi
bolo: 2007 Focus kombi 1.6 Ti-VCT Ghia-X
Obrázek

Obake
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Obake » 06.02.2009 18:49

skramaj píše:Pro petersbond
To už ani ne,spíš se jedná o ruční brzdu.Ale diky.

mě to dělal starej fokus ( Alice ) taky :cry: a jediné co pomohlo bylo úplné rozebrání a vyčištění a potom opatrně při dohatování. Je tam taková jakási šroubovice a když to poničíš, bude ti pro změnu zůstávat viset zbrzděná :wink: :cry: Taky sis to mohl poškodit při výměně destiček, ty zadní se musí při zatlačení pístů zpět pootáčet ...
Ford Focus 1.6 TDci combi, 2005, dark blue, 80kW
Bruno

Obrázek

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 06.02.2009 19:07

to skramaj: podobny problem, ohledne odpovedi na "muj" dotaz jesm tu resil na zacatku take.
Zdalo se me divne, kdyz nekolik lidi napsalo, ze je potreba "hledat". me to nic nerikalo a vice mene nastvalo, jelikoz jsem mel pocit, ze se par lidi tady na neco hraje!
Dnes uz vim, ze "ti nejmenovani" meli naprostou pravdu a chce to opravdu vice cist a hledat.
Sam si s funkci "HLEDAT" do dnes moc netykam, ale musim souhlasit s tim, ze pokud jsem "novacek" napise nejaky dotaz, ci pripominku, automaticky jej stavi jako nejdulezitejsi, co muze byt!
Muj pocit je ten, ze moderatori pokud vedi, tak daji odkaz na vlakno, kde se neco podobneho resilo, ci resi. Ale nemuzem mit za zle to, za ani moderator ci admin nema prehled v tomto bohatem foru o vsem.
To neber jako zastavani se moderatoru a adminu, ale pouze jako konstatovani skutecnosti.
I ja budu rad, kdyz na foru vytrvas a doufam, ze se tady dozvis spoustu uzitecnych veci.
Mozna si za rok napisem jine, nez neprijemne zkusenosti - z tve strany.
HORST :wink:
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 09.02.2009 20:31

Skramaj,
kdybys napriklad do sveho profilu uvedl odkud jsi, tak by ti treba nekteri poradili, na ktery servis nebo dobreho mechanika se mas obratit. Vsichni, co tu debatujeme, tak tu chodime cve svem volnu, nikdo neni placeny informator. Kdyz nekdo mel nebo ma problem a podari se mu ho nejak vyresit, tak se tady rad s resenim podeli. Tobe neni divne, ze servisy, mozna i znackove Ford nebyly schopny ti dat dohromady obycejnou rucni brzdu? Tobe nevadi, ze jsi jim dal dost penez bez vysledku? Pokud vim, tak znackove servisy maji informacni centralu, u ktere ziskavaji informace o slozitejsich pripadech. Snad si nemyslis, ze nekdo z fora zna pro tebe reseni, ale nenapise ho tu. Vis jaka je tu "konkurence" mit moznost a byt prvni, kdo prijde s tou spravnou radou? Zatim jsme se tu nikdo s takovym problemem nesetkal a myslim, ze vsichni nedockave cekame, az tu napises, ze mas problem jiz vyresen a co to hlavne bylo. :wink:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“