Koroze
- vaporx
- Nováček
Re: Koroze
zdarec, chtěl jsem poprosit o radu.. mám focusa 98 a dneska jsem objevil za lištou na zadních dveří lehkou korozi, viditelná je jen v pravém rohu, otazka je jak to vypadá pod lištou..
zajímalo by mě zda to jako lajk opravím a popřípadě jestli by mi někdo mohl poradit s postupem a potřebným materiálem.. Myslíte že to stačí dělat až jak bude teplo na jaře, nebo to mám udělat hned ted aby se to do jara moc nezhoršilo..
Díky za radu
zajímalo by mě zda to jako lajk opravím a popřípadě jestli by mi někdo mohl poradit s postupem a potřebným materiálem.. Myslíte že to stačí dělat až jak bude teplo na jaře, nebo to mám udělat hned ted aby se to do jara moc nezhoršilo..
Díky za radu
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív zkus Forda a uplatni záruku na kastly. Je 12let a tušim že u tvého ročníku tak nehleděli ani na řádně vyplněnou servisku. Už se toho tady dost napsalo.
Jinak jestli se na to vrhneš dneska nebo až např. v dubnu je už celkem jedno. Většinou to co je vidět je jen špička ledovce.
Jinak jestli se na to vrhneš dneska nebo až např. v dubnu je už celkem jedno. Většinou to co je vidět je jen špička ledovce.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- vaporx
- Nováček
no to právě vím, že to co je vidět je jen část toho co se skrývá..
Ale moje auto je puvodem z německa a serviska k tomu neni a navic je znatelne že to auto bylo bouchle na předek, tak předpokládám že na to se záruka nevstahuje, nebo se mýlím?
dík
Ale moje auto je puvodem z německa a serviska k tomu neni a navic je znatelne že to auto bylo bouchle na předek, tak předpokládám že na to se záruka nevstahuje, nebo se mýlím?
dík
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No to asi bude problem...ale asi bych to zkusil...rozhodne se zeptat na tu servisku. Razika mit nemusi ale jestli musi byt serviska i bez nich to nevim. A nemecko by nemelo vadit
Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99

-
- Test driver
bez servisky a dokonca po oprave ani nahodou..
-
- Nováček
čaute také mám korozy na zadních dveří u lišty potřeboval bych vědět jak postupovat aby mi ford uplatnil záruku
jsem 3. majitel , auto je vyrobeno v německo, servisní knížku mám která je vedena do roku 2003 myslím razítka. Myslíte že má nárok na opravu ?
jsem 3. majitel , auto je vyrobeno v německo, servisní knížku mám která je vedena do roku 2003 myslím razítka. Myslíte že má nárok na opravu ?
Ford Focus 1.6 16V Ghia (hatchback) 5.dv, r.v. 1998
černá metalíza, pružiny eibach, výfuk ulter sport, kit KN,
černá metalíza, pružiny eibach, výfuk ulter sport, kit KN,
- Jemar
- Zkušený
Když se prokoušeš tímhle vláknem zjistíš, že bohužel každý servis Fordu má trochu jiný přístup, takže jedině zkusit. Naděje umírá poslední. Moje zkušenost: serviska - ano, razítka - ne, LZ dveře - výměna, ostatní oprava - Ford Charouz Čáslav.
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Zdravím všechny na FF fóru, jsem ode dneška novým členem, ale jako návštěvník jsem tu dost často. V sobotu jsem koupil Focuse(viz. podpis) a narazil na stejný problém, koroze spodních lemů dveří + začínající koroze u 3.dveří pod lištou. Serviska je vedená do r. 2004 v německu, od té doby u nás v neautorizovaném servise. Dnes jdu zkusit uplatnit záruku na prorezivění karoserie k Ford Charouz Mělník. Zítra napíšu, jak jsem dopadl.
- Misty
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Chci se optat čím ošetřit šrouby u motoru, jak drží tlumiče. Chtěl bych na to použít nějaký konzervační sprej. Který by se na to hodil?
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Konkor
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Misty
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
já silkal používám na ošetření gumového těsnění dveří a kufru. po natření nebo nastříkání gum tímto olejem by ti dveře nebo kufr neměl zamrznout.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jo, konkor a na gumové těsnění glycerín - ale to už tu bylo 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.