Ahojte, nesuhlasim, ze v lavom pruhu sa prasi....ano jazdi sa tam vacsinou mimo predpisov, ale....poniektori jazdia tak nezodpovedne, ze je len otazka casu, kedy na to niekto doplati. Nejdu tu len o to, ci tam ide niekto 130-160-180 kmh...ale ako predbieha ako sa lepi a ake nebezpecne predbiehanie robi...ja som sa napr. siel zaradit do praveho pruhu hned ako sa dalo a ten idiot sa mi tam votrel....ledva ledva som to zrhol spat do laveho pruhu, skutocne to nemalo ziadnu logiku co robil
Ad brzdenie, snazil som sa brzdit niekolko metrov, bol to usek tipuje 5-6 metrov rovinka - strmy zjazd, kedy som sa snazil znizit rychlost a najst nejaku prilnavost na krajnici, nic nepomahalo a i ked ABS kopalo do pedala auto rychlost neznizovalo....preto som sa rozhodol ist na rucnu...chvilu som sa smykal bokom a potom uz vo velmi malej rychlosti som "nosom" pobozkal zvodidla...kontru som nasadil hned pri..resp. hned po rucnej ale auto uz bolo priliz pretacave a kontra nepomohla...ale lepsie ako sa opriet o zvodidla bokom a poskriabat bok
EDIT: resp... ist rovno a skoncit cumakom v priekope, to uz by som si na odtahovku mysel pockat
EDIT2: pointa celeho vikendu je aj tak tato: Vezme si ma

a hlavne, vratili sme sa zdravi a auto tiez prezilo tu cestu
Ford Focus, r.v. 2003, 1,6 74kW, K&N air filter, Eibach Pro Kit, 195/60R15 ;o)