8.1.2009 5dv. HB Praha Spořilovská
- Moof
- Pokročilý
Re: 8.1.2009 5dv. HB Praha Spořilovská
Fokale to bys mě taky nepoznal ja to nemyl od října Moofika tak že to nechávam to na jaro. Tak snad tě potkám do jara 

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
J-K: školníka znám Hroudu a ten druhej teď nevim jak se jmenuje, ale něco s autama jeden z nich myslim dělal
V billiardu znám podle jména akorát Beatu, řiká ti to něco??
Fakt to tak skoro vypadá, že ty společný známý mít budem, přece jenom nejsme tak zdaleka
¨
Moof: tak od října, to seš borec
Poznám aspoň, že máš Focuse? 

Moof: tak od října, to seš borec

ST150
- Moof
- Pokročilý
Když oškrábu trochu toho bahna tak snad jo 

- qwerton
- Pokročilý
super - jsem rád, že se tu přes záplavu jinejch důležitejch věcí stihnul pepino přiznat, že to byl on...
a jinak auto jsem umejval naposledy taky někdy v říjnu, zrovna dneska jsem na něj z dálky koukal a říkal jsem si, že to snad ani nemůže bejt moje. a pak jsem to postavil vedle čistý ochcávky a bylo mi trochu stydno... až budu tankovat, tak si musím otřít alespoň zadní rámeček pod SPZ
to fokal: hele a funguje na košíku ještě ta pizzérka nad plusem? jsme tam chodili docela přes léto, měli tam výbornej špenátový krém, vydatný to bylo jak celá pizza...

a jinak auto jsem umejval naposledy taky někdy v říjnu, zrovna dneska jsem na něj z dálky koukal a říkal jsem si, že to snad ani nemůže bejt moje. a pak jsem to postavil vedle čistý ochcávky a bylo mi trochu stydno... až budu tankovat, tak si musím otřít alespoň zadní rámeček pod SPZ

to fokal: hele a funguje na košíku ještě ta pizzérka nad plusem? jsme tam chodili docela přes léto, měli tam výbornej špenátový krém, vydatný to bylo jak celá pizza...
- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Podložku pod RZ jsem si taky dneska očistil
To víš, že tam ta pizzérka pořád je, chodim tam docela často
To jsme se tam třeba i potkali a ani o tom nevíme, já bydlim od toho cca 2 minuty chůze
Jak jsi sem zabloudil? Zrovna moc na očích ta pizzérka totiž neni...
Pizzu tam maji výbornou

To víš, že tam ta pizzérka pořád je, chodim tam docela často

ST150
- qwerton
- Pokročilý
na očích není vůbec to máš pravdu.... no, jestli se nepletu, tak jsem se nechal oslovit nějakým letákem, který jsem jednou dostal za stěrač a protože je to kousek od nás u my v okolí pizzerku nemáme (pokud nepočítám galaxii ke které mám výhrady) tak jsme tam zašli a spokojenost.... byli jsme tam asi 10x ale tomu je do srpna konec, protože s příchodem prcka máme doma trochu jiný režim