Dite v aute
-
- Nováček
autosedačka
Prosím o radu.Mám focuse r.v.1999 combi a nejde mi přichytit autosedačka(vajíčko)
firmy Chicco na zadní sedadla z důvodů krátkých pásů.Nemá někdo s tímto problémem
nějakou zkušenost.Dík.
firmy Chicco na zadní sedadla z důvodů krátkých pásů.Nemá někdo s tímto problémem
nějakou zkušenost.Dík.
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dite v aute
Tak tohle je divný. Vajíčko Chicco jsme měli taky a nebyl problem. A myslim že před FL a po FL se snad dávali stejný dýlky pásů.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: autosedačka
beryss.Zkoušel si vajíčko na straně dopředu trochu přizvednout.My se sedačkou X-car jsme ji museli zprvu trochu přizvednout a až pak zase zatlačit k sedáku.Pokud je to o hodně,pak nezbývá nic jiného než se jí zbavit a koupit novou.Doporučuji halfords.Dost typů,vybrat,VYZKOUŠET V AUTĚ,a pak objednat za míň přes net!
-
- Nováček
autosedačku jsem koupil novou v sadě s kočarkem takže se mi nechce kupovat jinou už kvuli přidělaní ke kočárku
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To jo,ale snad prcka teda nebudeš vozit bez poutání!

-
- Test driver
je to jenom za rohem....to udržím....

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
řekl bych že sěláš něco špatně, zkoušej to pořád dokola, mě například nešla zapnout do Citroena AX a nakonec sem ji tam v pohodě dostal, je to jen o cviku, a Focus má pásy dost dlouhé
- Mata
- Pokročilý
i ve Feldě jsme jí měli dost nafest, prvně jsem taky myslela, že jí tam nedáme..ale jak tu někdo psal, na straně u nožiček zatlačit, tím se jakoby zvedne (dítě se víc posadí), pak jde upoutat a zatlačením za hlavičkou do sedačky umístit do požadované polohy...je to o cviku 

-
- Test driver
podla mna su preto výhodne tzv.base, zakladne ktore zostavaju v aute..raz sa potrapiš a potom už len cvakaš 

- Mata
- Pokročilý
z tohodle mi jde mráz po zádech!!! strašný!chmelko píše:je to jenom za rohem....to udržím....![]()
a kupodivu znám pár lidí, co jezdí s děckem bez sedačky, dokonce jedna vozí holku ve stoje vepředu u spolujezdce (určitě tam mají airbag) s tím, že "to mají nacvičené!"

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To je fajn pokud jezdí prcek jedním autem, ale vzhledem k tomu že mladá neřídí a vozí je 5 různých aut tak je to celkem nepraktický, protože je to přidělávání složitější než obyč vajíčkochmelko píše:podla mna su preto výhodne tzv.base, zakladne ktore zostavaju v aute..raz sa potrapiš a potom už len cvakaš

-
- Nováček
samozřejmě, že nejezdím bez sedačky prcek je malej takže zas tak často s ním nejezdím a když potřebuju tak si půjčím auto od tchána tam jde sedačka přidělat
tak to chci nějak rychle vyřešit,ale je to divný, protože v prodejně Chicco když jsem řekl,že mám forda tak jim to bylo hned jasný prý jsou s fordama potíže mám vozit kluka ve předu,ale to nechci ani to nejde, protože mi nejde vypnout airbeg
tu základnu taky mít nemůžu protože na tuhle sedačku nejde(synthesis)
tak to chci nějak rychle vyřešit,ale je to divný, protože v prodejně Chicco když jsem řekl,že mám forda tak jim to bylo hned jasný prý jsou s fordama potíže mám vozit kluka ve předu,ale to nechci ani to nejde, protože mi nejde vypnout airbeg
tu základnu taky mít nemůžu protože na tuhle sedačku nejde(synthesis)
-
- Nováček
nedalo mi to,tak jsem to šel ještě asi po dvacáté zkusit není to o cviku zvedl jsem autosedačku v zádech do výšky(bez dítěte) zatlačil v nohách upevnil pásem,ale už sedačku nesrovnám do vodorovné polohy takže kluk by měl záda pomalu kolmo ke střeše
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdyžtak tu sedačku vyfoť.V mondeu jsou pasy stejně dlouhé jako ve focusu a že by teda byly nějak krátké?To se mi nezdá....Zkus udělat pár fotek...
- Mata
- Pokročilý
škoda, že už kámoška prodala to vajíčko....bych to šla hnedle zítra prubnout...