ty nalepky mam na AE od Sonaru taky, a respektuju je... mam dost kdyz potkam debila s dodelanyma Xenonama - to bych zabijel

Takže světla od HELLY snesou HIDky? Je moc dobré, že někdo něco takového zmínil...zase je očem se bavit. jenže cenově jsou HELLY někde úplně jinde než EA a nejsou tak atraktivní. Mi u nich třeba chybí integrovaný blikač...nebo jsou i s ním ? A je u nich zvlášť potkávačka a zvlášť dálkové? Jaké typy? H1 + H1 nebo H7 + H7 ? Díkcr4sh3r87 píše:Co jsem slyšel já, a mám potvrzený aji od prodejců, tak čočky zčernají kvůli příliš velkýmu světelnýmu toku při použití HIDek. 60% angel eyesů se mu vrací na reklamaci. Některý to snesou víc některý míň, já mám radši světla od helly, tam se mě to netýká
Asi nejlepší žárovky co můžeš sehnat, vyhráli spoustu testů. Jediný co mi vadilo, že jsem čekal bílý světlo, ale je žlutší, ale nevaVyziblaLudek píše:Z toho mám právě strach kdybych tam hodil HID že něco takovýho by se stalo..Máte někdo zkušenosti s žárovkama Night Breaker??Byli mi do těchto světeldoporučeny...
Hella snese HIDky bez problémů, pač se daj koupit i s montovaným xenonem jenže za 26k, bez xenonu za 13k. Navíc od jednoho kluka co se zabývá přestavbou světel na xenon, mi byly přímo doporučený Helly. Jsou to H7 + H7. Jinak jsem viděl i provedení s integrovaným blikačem, ale bohužel ti neřeknu v kterým eshopu to bylo.ihrdlick píše:Takže světla od HELLY snesou HIDky? Je moc dobré, že někdo něco takového zmínil...zase je očem se bavit. jenže cenově jsou HELLY někde úplně jinde než EA a nejsou tak atraktivní. Mi u nich třeba chybí integrovaný blikač...nebo jsou i s ním ? A je u nich zvlášť potkávačka a zvlášť dálkové? Jaké typy? H1 + H1 nebo H7 + H7 ? Díkcr4sh3r87 píše:Co jsem slyšel já, a mám potvrzený aji od prodejců, tak čočky zčernají kvůli příliš velkýmu světelnýmu toku při použití HIDek. 60% angel eyesů se mu vrací na reklamaci. Některý to snesou víc některý míň, já mám radši světla od helly, tam se mě to netýká
Pokud chceš doinstalovat ostřik světel, tak by to určitě vymyslet šlo a myslím že by to nebylo ani složité.ihrdlick píše:U těch HELLáků si ale moc nedovedu představit, kde by stříkaly ostřikovače světel... kdybych tam dal HIDy.
hod odkazBoban píše:myslím, že na tyhle světla má hella i ostřikovače, když koukneš do katalogu přímo na stránkách hella, myslím, že tam to mají hned pod těmihle světli.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host