Přední světla na Focuse
-
- Nováček
Re: Přední světla na Focuse
někdo je prostě línej si to přečíst. I když i já se musím přoznat, že občas přeskakuji stránky a noviny čtu od konce. 

Ford Focus 1,6 combi r.v.99
- yozefb
- Pokročilý
mam zahmlene obe predne svetla po cisteni motora wapkou,
su presne symetricky pri smerovkach, a pocasie o nicom
ako ich najlepsie "odmlzit" ? iba tepla garaz ?
dat do garaze a vybrat ziarovky nech to ma kadial unikat ?
su presne symetricky pri smerovkach, a pocasie o nicom

ako ich najlepsie "odmlzit" ? iba tepla garaz ?
dat do garaze a vybrat ziarovky nech to ma kadial unikat ?
Focus 1.6 16V HB 2003 silver
- yozefb
- Pokročilý
pomoze mi niekto
stve ma to, viem, ze to nerobi dobre tym parabolam 

Focus 1.6 16V HB 2003 silver
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já bych to řešil přesně jak píšeš, vyndat žárovky, nechat odkrytý kryt a nechat v teple, jinou možnost tak nějak nevidím 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Kvak
- Junior
Tak by me tak zajimalo jak to mate vy, co uz angely mate. Mel jsem svetla pred FL a zdalo se mi, ze moc nesvitej. No a k vanocum jsem dostal angely, jezisek se neporadil, takze nejsou vyskove stavitelny, ale holt co se dalo delat. No ale teda v noci s tlumenyma svetlama zadna slava. A tak premyslim, ze svetla pujdou pryc - chci radsi videt nez aby to vypadalo pekne - a tak bych chtel slyset opravdovy nazory. Stela pise, ze jeho svitej dobre, awas, ze ne... Jde mi o tlumeny pac s dalkovyma se furt jezdit neda
Takze pokud by mi nekdo doporucil svetla, ktery opravdu svitej dobre, tak budu rad. A to i za nazory.
Ja mam tyto a ze zkusenosti rikam - krouzky svitej celkem malo, ale diody dobre a ve tme docela svitej.

Ja mam tyto a ze zkusenosti rikam - krouzky svitej celkem malo, ale diody dobre a ve tme docela svitej.
Naposledy upravil(a) Kvak dne 03.01.2009 21:14, celkem upraveno 1 x.
- jenda
- Pokročilý
Já mám od FK a svítěj teda tak o polovinu víc na potkávací, než jsem měl původní H4 - to byli bludičky a to jsem s těma FK jezdil na obyč. žárovky. Mám je el. stavitelný a doladit se nechají taky. Já si na ně nemůžu v nejmenším stěžovat.

- Kvak
- Junior
Ja si prave koupil jeste zarovky Philips Night Guide a stejne zadna slava. Mam tam teda H1+H1 takze to bude taky duvod. Proste ta zarovka tu cocku poradne neprosviti asi... svetla mam serizeny v servisu, ale jsou to forovy svetla. Hlavne to prekryti - ta hrana na tom plastu neni rovna, ale jsou tam ruzny vlnky a tim padem nehazej ostrou rovinu, ale jsou jakoby rozostreny.
- jenda
- Pokročilý
Kdysi jsem to tady pro někoho fotil jak to svítí, tak to zkus srovnat. První je s dálkovýma a druhá bez a jsou to obyč. žárovky, tak to, že to je tak do běla, tak na to nekoukej, to je tím foťákem nějak vyfocený, barva je trochu žlutější. Zeď je cca 1,5 m od světel.

- Kvak
- Junior
Dik za srovnani... ted by to jen chtelo srovnat s puvodnima svetlama nebo treba s nejakyma obyc - to bych byl moc opruz kdybych se te zeptal jestli nemas moznost vyfotit tam jeste jinou karu jak sviti, co 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- jenda
- Pokročilý
Vytáhni světla ,otevři všechny kryty a pak vem fén a foukej tam tak dlouho teplej vzduch ,až se to odmlží.yozefb píše:pomoze mi niektostve ma to, viem, ze to nerobi dobre tym parabolam
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
... nebo zirafak kdysi psal, ze to dela tak, ze rozsviti svetla vcetne dalkovych a za 15 minut je sucho 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A nebo zkus použít vysavač,ne?Pokud by ses dostal k tomu světlu s hubicí,tak by to mohlo pomoct vytáhnout vlhkost z toho světla(vlhký vzduch).
stačí obyčejný fén a tak cca 30minut času ,dělal jsem to na Fiestě ,je to zaručené . Ale pozor na plastové díly a moc teplého vzduchu.