Byla to první pořádná hra, kterou jsem hrál na PC(286)
  Byla to první pořádná hra, kterou jsem hrál na PC(286)http://www.youtube.com/watch?v=LoOsXCDyASE

no tak některé nové hry bývají skoro stejné jak ten přechozí díl,třeba NHLka(stejně graficky spracované) ,nebo mi přišlo stejné GTA SA jako GTA Vice Citymaniak.dj píše:Asi by to bylo kapku smutny, kdyby to bylo stejny ... i kdyz i takovy veci se stavaj. Dokonce jsem se rozhodl, ze si tu hru koupim

Snazil som sa brat vsetky misie na ake som natrafil, ale aj tak som to dohral velmi skoro. Takze pre mna kratke, nudne a malo roznorode misie, malo roznych prostredi, slabsi rozvoj postavi (max. 20 lvl), zo zaciatku fajn pribeh, ale vyvrbil do toho isteho co 1 a 2, takze pre mna sklamanie roka
 Snazil som sa brat vsetky misie na ake som natrafil, ale aj tak som to dohral velmi skoro. Takze pre mna kratke, nudne a malo roznorode misie, malo roznych prostredi, slabsi rozvoj postavi (max. 20 lvl), zo zaciatku fajn pribeh, ale vyvrbil do toho isteho co 1 a 2, takze pre mna sklamanie roka  Nemoznost pokracovat v hrani po zavrseni hlavneho pribehu sklamanie len umocnilo...
 Nemoznost pokracovat v hrani po zavrseni hlavneho pribehu sklamanie len umocnilo...

, neni vubec cas ... uz aby bylo po Vanocich
, neni vubec cas ... uz aby bylo po Vanocich   

) originalni hru koupil dokonce hned v den vydani. Je to online, a podle doby, kdy to clovek hraje, narazi na lidi z ruznych mist planety
 ) originalni hru koupil dokonce hned v den vydani. Je to online, a podle doby, kdy to clovek hraje, narazi na lidi z ruznych mist planety  . Takze obcas se klabosi na chatu dele nez jezdi
 . Takze obcas se klabosi na chatu dele nez jezdi  . Jedina hra, ktera me bavi i po dvou letech....
 . Jedina hra, ktera me bavi i po dvou letech....

Ja uz taky tohle dohral ... neni to o tom, ze porad hrajes, ale ty hry jsou moc kratky
  Ja uz taky tohle dohral ... neni to o tom, ze porad hrajes, ale ty hry jsou moc kratky   
   . Konecne mam doma to GTA4, tak uz nezbyva nez ho vyzkouset ... jdu instalovat
 . Konecne mam doma to GTA4, tak uz nezbyva nez ho vyzkouset ... jdu instalovat  

Takže nic pro mně
  Takže nic pro mně 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host