P.S. Od fokiho je to myslim akoby aj zaruka na vozidlo...ak sa ti nieco pokazi, vies za kym ist.
Dotaz na konkrétní vůz Focus Combi
-
KUTY
Re: Dotaz na konkrétní vůz Focus Combi
to mmates: foki je osoba, nie bazar (hmmm, teraz neviem, ci som to dobre napisal
a ako pises - admin zaroven...staci mu napisat poziadavky resp. predstavy a potom pockas, ci sa nieco objavi...asi zalezi ako na to chvatas, neviem ako rychlo foki dokaze pozhanat auto...az si to tu precita, urcite odpovie...mozno to budes mat: "Dneska objednate, zitra dovezeme"
P.S. Od fokiho je to myslim akoby aj zaruka na vozidlo...ak sa ti nieco pokazi, vies za kym ist.
-
Ma.rt
- Test driver

Jestli nechces mit problemy, domluv se s nekym (treba s adminem
), kdo Ti to auto dotahne z Nemecka, se serviskou, jasnym puvodem a jasnymi km. Ja uz mam takhle nekolikate auto a nikdy jsem nelitoval. Nerikam, ze u nas nejsou slusne bazary, ale je jich malo a nejspis to nepoznas. Nehlede na to, ze ty auta v Nemecku jsou mnohdy ve vybornem stavu, takze se nejspis stanes vlastne 1. majitelem, kterej tu karu zacne poradne huntovat
proste aspon v necem budes na tom aute prvni, chapes? 
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
-
ensiferek
- Junior

to mmates:
Od Fokiho mám FF2 a dovoz a převzetí auta od prvního kontaktu trval myslím 15 dní.A mám přesně co jsem chtěl
Viz článek v recenzi prodejců.
Od Fokiho mám FF2 a dovoz a převzetí auta od prvního kontaktu trval myslím 15 dní.A mám přesně co jsem chtěl
- mmates
- Nováček

To Foki: vidim jen same pozitivni ohlasy, to je dobra vizitka:-) Muzu toho tedy vyuzit a obratit se na Tebe konkretnimi pozadavky?
Dik zy info, Mates
Dik zy info, Mates
- Wall-e
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Já koupil fofo v ALD automotive (http://www.aldautomotive.cz) a spokojenost. Jak s autem tak s jednáním. Maj auta co se jim vrátili/y/a z operativního leasingu (kterým se živěj). Takže původ i serviska doložený, zdá se věrohodně. AAA se vyhnout obloukem!!
to mmates: Ted tam zrovna maj podobný kousky jaký jsi mel vybraný v tom aaaaačku
to mmates: Ted tam zrovna maj podobný kousky jaký jsi mel vybraný v tom aaaaačku
- mmates
- Nováček

To Ma.rt: nějak auto huntovat sice není mým stylem ale dik za rady:)
To ensiferek: pěkný příběh, ať vozítko dlouho slouží.
To Wall-e: dík za odkaz, taky to nevypadá zle.
To ensiferek: pěkný příběh, ať vozítko dlouho slouží.
To Wall-e: dík za odkaz, taky to nevypadá zle.
-
Ma.rt
- Test driver

mmates: Ja to samozrejme myslel s nadsazkou, ale vzhledem k stavu zdejsich silnic se mirnemu huntovani nevyhnes... hlavne nic neuspechej a nedej na dojem krasneho auta v neznamem bazaru, to je fakt o prusvih
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
-
masculine
- Nováček

a co http://www.autotiptop.cz ? Je to prodejce přímo z Opavy.
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
taky mi to prijde jako kouzelnik , protoze ghia v TOP stavu http://www.eautobazar.com/!new/detail_i ... azaru=truemasculine píše:a co http://www.autotiptop.cz ? Je to prodejce přímo z Opavy.
za 215000kc je 8365euro , neco na tom musi vydelat neco stoji doprava a znacky , a pritom nejlevnejsi ghia v 2,0TDCI stoji v nemecku 12590 euro . coz je o cca 4200 vic . to by se pomalu vyplatilo to od neho kupovat a prodavat do nemecka ne ? a to jsem si otevrel jedno auto . . . .
mozna dalsi eurodiesel
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
masculine
- Nováček

Konkrétně toto auto o kterém foki píšeš jsem včera viděl live. No 215 je na splátky (hahaha zase sleva zadarmo !!!!). Jinak 229. Kapota, zad.náraz a čelní sklo k opravě/výměně. Jinak se mi nezdá špatné (berte mě s rezervou, nejsem mechanik). Chytlo na drb, táhne jak ďas, nehulí a vše funguje. Je to sice španěl, ale za tu dobu co šlapu kolem Focusů jsem viděl zejména horší (myslím španěly).
-
masculine
- Nováček

jo mimochodem když už jsme u toho, tak nikde jsem se nedočetl, co to je za nová mánie to španělsko. Co vyhlídnu Focuse, tak to je španěl.
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
jsou to auta z pujcoven vice zde http://www.autolink.es/web/ch/empresa.php, ceny o cca 3000-5000 euro min nez nemecke podle rozsahu pozkozeni .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- alexino
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
jako ale ta jejich uvodni stranka v cestine stoji za to
" Výtame Vas na web stránce Autolink-u Profesional.
S jedinecnym smerem k distribuci automobilú profesionálum. Nabízime našim zákazníkum novou web-ovou stránku, kde mužou konsultovat našy nabítku, která vede jak na trh domácí, tak na export.
Na využití všech našich služebje nutno, zaregistrovat se vyplnením našeho dotazníku.
Prodej výlucne profesionálum."

" Výtame Vas na web stránce Autolink-u Profesional.
S jedinecnym smerem k distribuci automobilú profesionálum. Nabízime našim zákazníkum novou web-ovou stránku, kde mužou konsultovat našy nabítku, která vede jak na trh domácí, tak na export.
Na využití všech našich služebje nutno, zaregistrovat se vyplnením našeho dotazníku.
Prodej výlucne profesionálum."
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
- KubaU
- Junior

Takže tam mají fotky jiného auta? Skutečně TOP STAVmasculine píše:Konkrétně toto auto o kterém foki píšeš jsem včera viděl live. No 215 je na splátky (hahaha zase sleva zadarmo !!!!). Jinak 229. Kapota, zad.náraz a čelní sklo k opravě/výměně.
Jinak ten web autolink je skutečně perla - půlmegový obrázek 1009px × 1536px zmenšený na 100px × 155px přes paramtery IMG tagu, to se hned tak nevidí
A přesně jak píše Foki - zjistili, že na východě se jim dobře daří prodávat buranům ojetá auta z půjčoven, protože a) tady stáčení tachometru nikomu nevadí, naopak se předpokládá a b) všechna ojetá auta jsou tu stejně TOP STAV, garážována, opečovávaná, od důchodce co moc nejezdí
No, já mám teda taky FoFíka z půjčovny, ale Německé venkovské (nikoli španělské letištní) a podle všeho najeté km jsou skutečné... I tak z toho mám trošku strach
- alexino
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
kdyz vidim myho dedu, jedouciho s cigarkem v ruce, zasadne uprostred a kterej meje auto tak ze kdyz prsi tak ho vytlaci pred garaz, tak bych snad od tech duchodcu ani nechtel....

"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:

Galerie: