Prosim o radu, dnes jsem si vybral v bazaru ojeteho focuse 1.6i, rv 1998, za necelych 100tis. Vsechno vypada v pohode (vzhledem k cene) az na to ze pri jizde je obcas slyset jakasi rezonance z vyfuku, nevim jak to popsat, nejsou to vibrace, pouze zvukova rezonance, vypada jako by to slo ze stredni casti. Prodejce tvrdi ze je vyfuk vymenen za "novy" a ze proste takovy zvuk ma a ze to tam dela nejaky rezonator ci co, uz nevim....projel jsem dnes tolik bazaru ze uz nevim co presne rikal :-d. Nema to tam jak zvednout tak jsem se nemohl ani poradne podivat odkud to jde, navic bylo hnusne pocasi, silny vitr a dest tak jsem to nechal az na zitra. Rano tam pojedu tak bych rad vedel na co si dat pozor, diky za kazdou radu.
Jsem amater, zadny profik.......laicky bych rekl ze je nekde ve vyfuku netesnost, ale kdo vi.
Ve foru jsem narazil na toto, je mozne ze to je ten samy problem
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... AD#p119182
Rada s koupi - rezonujici vyfuk
-
- Nováček
Rada s koupi - rezonujici vyfuk
Ford Focus 1.6 16V 74KW Hatchback [rv:1999]
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada s koupi - rezonujici vyfuk
Taky mi něco rezonovalo jakoby z pod auta,místo kolem katu a šlo to ze svodů,byly prasklé.Zavaření to vyřešilo.
-
- Nováček
Re: Rada s koupi - rezonujici vyfuk
Diky, uz jsem to trochu projel a vypada ze to prestalo, stalo jim to tam pres mesic bez hnuti, mozna to bylo tim.
Ford Focus 1.6 16V 74KW Hatchback [rv:1999]