skoda,ze som nepomoholTobiZC píše:...už jsem byla smířená, že světlo vyndám, pokud si budu jistá, že tam najdu výrobní číslo a to si - díky vám - teď jsem, ale tak ještě se asi zkusím zastavit třeba u forda v ČB než se do toho pustím, jestli by nevěděli tam líp než na Moravě![]()
to Jairo: díky moc za snahu, ale moje světlo to není. Moje je bílé, dodané spolu s křídlem z estéčka, ostatní na autě mám od MS Desigen a tam také mě odkázali v servisu v Praze, jenže jsem přesvědčená, že je to díl Fordu, páč je to na něm napsaná a má na sobě fordí ovál
a proc nezajedes ? muzu taky objednavat origo dily , vzdyt to vis . ted jsem kupoval taky kridlo na ST i s brzdovkou .TobiZC píše:...už jsem byla smířená, že světlo vyndám, pokud si budu jistá, že tam najdu výrobní číslo a to si - díky vám - teď jsem, ale tak ještě se asi zkusím zastavit třeba u forda v ČB než se do toho pustím, jestli by nevěděli tam líp než na Moravě![]()
to Jairo: díky moc za snahu, ale moje světlo to není. Moje je bílé, dodané spolu s křídlem z estéčka, ostatní na autě mám od MS Desigen a tam také mě odkázali v servisu v Praze, jenže jsem přesvědčená, že je to díl Fordu, páč je to na něm napsaná a má na sobě fordí ovál
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti