třetí brzdové světlo

Odpovědět
TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

třetí brzdové světlo

Příspěvek od TobiZC » 05.11.2008 09:11

...mám prasklé třetí brzdové světlo, zevnitř. Trochu jsem doufala, že se dozvím co a jak s tím na garančce (hodně marně doufala, že třeba v rámci záruky :? ) , ale nějak ortel zněl "objednat, zaplatit" Dobře. Tak když tak, tak ne v Praze, ať tam nemusím kvůli tomu letět, zašla jsem tedy do forda "jinam" ale tam jsem se po dlouhé diskuzi se skladníkem dozvěděla, že musím objednat celé zadní křídlo :!: :!: :!: Protože nebyl schopný najít, ve svých katalozích, co tam za světlo mám. Vím, že je to origo světlo ford (je to na něm napsané), které se montuje do STčka, ukázala jsem mu přesně jaké křídlo tam mám, dál si myslím, že je to stejné světlo, které se montuje do Kuga, ukázala jsem mu ho a stejně "buď celé křídlo nebo světlo vymontovat a snad tam bude výrobní číslo"...takže se ptám, když vymontuji to světlo, nevíte, zda přímo na něm to číslo najdu, ať se do toho nehrabu zbytečně? Dík.
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Re: třetí brzdové světlo

Příspěvek od zirafak » 05.11.2008 09:18

najdes ho tam,ale odporucam vyhnut sa takymto amaterom,ktory v katalogu Ford brzdove svetlo ako nahradny diel nevedia najst a nutia Ta ku kupe celeho kridla :!: :!: :idea: Akoto ze prasklo?Len tak samo od seba?Neda sa to na zaruku?

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 05.11.2008 09:27

Vůbec nevím, jak to mohlo prasknout zevnitř, prostě nevím. Divila jsem se tomu a na záruku jsem to zkoušela: "mechanické poškození" a hotovo. Jak jsem to mohla mechanicky poškodit zevnitř, nevím. Myslela jsem, že bude stačit vyměnit jen ten kryt, ale nakonec jsem ráda, že nemusím kupovat celé křídlo, pokud na světle číslo najdu, tak snad už to objedná i tenhle Matěj. Potřebovala jsem se jen ujistit, že ho tam opravdu najdu, protože jeho odpověď "že tam je možná" mě moc nepřesvědčila.
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 05.11.2008 09:35

Sa cudujem,ze mas nove auto a sama si musis vymontovat nejaky diel,aby ti ho objednali.Mozno by som bol viac neoblomny s tym neuznanim garancie.Servisy su proste katastrofa,lepsie povedane ze ludia v nich su taky.

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 05.11.2008 09:39

číslo tam bude na 100% myslím, že si narazila na echt hňupa, nerad bych někoho urazil, ale oni mají jen VIN a podle toho najdou, jináš sou v prdce :idea: :|

Jairo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jairo » 05.11.2008 12:39

Je to to svetlo na obrazku? -cislo 13A613 (ford cislo 1234646 alebo 3M51 13A613-AA).

Nasiel som aj odkaz - http://www.bildelsbasen.se/?index=defau ... 50a27e7afc

alebo http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NEW-OEM- ... QQtcZphoto
Přílohy
svetlo3.gif
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza
Obrázek

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 05.11.2008 15:23

...už jsem byla smířená, že světlo vyndám, pokud si budu jistá, že tam najdu výrobní číslo a to si - díky vám - teď jsem, ale tak ještě se asi zkusím zastavit třeba u forda v ČB než se do toho pustím, jestli by nevěděli tam líp než na Moravě :roll:
to Jairo: díky moc za snahu, ale moje světlo to není. Moje je bílé, dodané spolu s křídlem z estéčka, ostatní na autě mám od MS Desigen a tam také mě odkázali v servisu v Praze, jenže jsem přesvědčená, že je to díl Fordu, páč je to na něm napsaná a má na sobě fordí ovál :-)
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

Jairo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jairo » 05.11.2008 16:50

TobiZC píše:...už jsem byla smířená, že světlo vyndám, pokud si budu jistá, že tam najdu výrobní číslo a to si - díky vám - teď jsem, ale tak ještě se asi zkusím zastavit třeba u forda v ČB než se do toho pustím, jestli by nevěděli tam líp než na Moravě :roll:
to Jairo: díky moc za snahu, ale moje světlo to není. Moje je bílé, dodané spolu s křídlem z estéčka, ostatní na autě mám od MS Desigen a tam také mě odkázali v servisu v Praze, jenže jsem přesvědčená, že je to díl Fordu, páč je to na něm napsaná a má na sobě fordí ovál :-)
skoda,ze som nepomohol :oops:
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 06.11.2008 00:26

TobiZC píše:...už jsem byla smířená, že světlo vyndám, pokud si budu jistá, že tam najdu výrobní číslo a to si - díky vám - teď jsem, ale tak ještě se asi zkusím zastavit třeba u forda v ČB než se do toho pustím, jestli by nevěděli tam líp než na Moravě :roll:
a proc nezajedes ? muzu taky objednavat origo dily , vzdyt to vis . ted jsem kupoval taky kridlo na ST i s brzdovkou .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 06.11.2008 09:13

neco takoveho ?
Přílohy
100_2796.jpg
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

killerhammer
Test driver
Test driver

Příspěvek od killerhammer » 06.11.2008 11:36

tobiCZ, zisti si to cislo (part number) a normalne chod do servisu nadiktuj im to, nech ti to objednaju a vymenia.
ja som toto iste musel urobit s odhlucnovacou dekou pod kapotou, vo ford servise vobec netusili aky je to diel, ze vobec existuje. foki mi dal part number a s tym so siel do servisu a nenechal som sa odbit.
vies ako ich to part number krasne rozhybalo vtedy ? len som cumel, zrazu setci vedeli co a ako maju robit :twisted:
Ford Explorer 3.0 PHEV, Platinum 2024, 336kW, Silver Obrázek
bolo: Ford Mondeo Wagon MK4 2.5T BusinessX 2009, 162kW, Hypnotic Silver Obrázek

TobiZC
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od TobiZC » 06.11.2008 14:54

:) Já to hned věděla :!: Na fórum a ne do servisu musím jít, když je problém, nebo se chci něco pořádně dozvědět. Dík. Teď už si s tím poradím.
1,6 Duratec 74 kW/100 k
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Focus - karoserie 2004 - 2011“