ja mam z vas vsech nejlepsi radio

docela popularni a rozsirene radio
- po klasickem pripojeni pres adaptery se neda pozdeji uplne vypnout, porad ukazuje hodiny, po odstraneni panelu vsechny tlacitka (vysunout pod panelem) sviti, takze je v pohotovostnim stavu a ma odber.. na pristi den mensi potize pri zapalovani (ne ze by to vubec nenaskocilo, ale nebylo to tak perfektne jako obvykle), tak sem musel udelat zvlast vypinac pod volant
- nevim jestli je to se vsemy USB flashkami, ale z nejakych duvodu, me mp3 na flashce prepina jak se zlibi.. hraje nejaka pisnicka a on se bez meho ptani prepina na dalsi
-jednou se mi seknul i display, cely den sem jezdil se zhasnutym panelem, pak najednou z niceho nic zase zacal ukazovat
- opravdu se mi nelibi prepinani pisnicek, jak to vyresili jednim tlacitkem rozdelenym na dve, chcete prepnout na dalsi, mackate opatrne, aby se vam nepreplo na predchozi, ale ono se neprepina ani tam ani tam

protoze to che poradne zatlacit, nakonec na to mackam trikrat
Ale nema jen zapory

najdete mi nejaky normalni radio co by melo USB a AUX do 1500,- ma plno ruznych funkci, co neuzivam, nebo ktere nefunguji

jinak co sem docela ocenil, ze maji 50W, dost byl poznat rozdil po seriovem radiu 4000, hnedka je to neco jineho, dost vyuzivam funkci LOUD, zesili tim basy, pak je ta hudba opravdu kvalitni

ale to dneska ma kazde radio
proste si s nim zazijete spoustu legrace

ale podruhe si SENCOR kupovat nebudu

to uz radeji vydrzim a nasetrim na neco, kde nepotrebuji tak pevne nervy