Rozmyslal som to natriet napr. Tlumexom,ci Bodyckom 930 ale ako tu citam neodporuca sa natriet cely podvozok

Dik
Tady je právě jádro pudla rezivění dveří u Focusu. Vnitřek dveří není nijak ošetřen, kromě pravděpodobně ofosfátovaných plechů. Když si uvědomíme, že dveřmi protéká voda, protože sametka okolo skla nikdy nebude 100% těsnit a dveře jsou málo větrané, takže je jasné, že se tam bude držet vlhko a následně tam vznikne koroze. Koroze leze zevnitř dveří, takže jediná záchrana jak tomu zabránit je účinný nástřik nějakým vzlínavým antikorozním nástřikem na dutiny. Mám měněny jedny dveře v rámci záruky u Fordu a tam jsou již dutiny ošetřeny, stejně jako má Jemar. Kdybych tohle věděl, když jsem si v r.2005 kupoval Focuse a dutiny hned vystříkal, tak jsem předešel mnohému dohadování s Fordem, který dnes dveře jen opravuje, a taky práci, kterou jsem věnoval opravě zbylých dveří.Jemar píše:Zhruba před rokem jsem absolvoval reklamační řízení na téma koroze dveří (str.37) s výsledkem LZ dveře výměna, ostatní oprava. Když jsem teď před zimou všechny lemy procházel, musím opět pochválit Ford Čáslav za vynikající práci. Nikde ani náznak koroze, uvnitř dveří je stále nějaký vosk, který je pořád lepkavý. Naprostá spokojenost!!![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti