Nehoda u Bravantic
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nehoda u Bravantic
Ahmed: To co jsi viděl možná vypadalo, že s tím mám něco společného, ale není tomu tak. Viděl jsem jen auto letící do toho příkopu. Mohl jet asi 70 nebo 80, nejspíš dostal defekt a nemohl už nic dělat, tak jsem jako zodpovědný felčar přispěchal na pomoc. Byli trochu otřeseni, ale nikomu se naštěstí nic nestalo. 

- Mattys
- Junior
Re: Nehoda u Bravantic

NEW 11.11.2014:Ford Mondeo MK4 2010, 2,0TDCi
OLD:FORD FOCUS COMBI 1,6 ZETEC SE 74KW 16V rv.6/1999 BLACK METAL
Galérka https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=4800

- Ahmed
- Test driver
No, to víš, že mě hned napadlo, jestli to není nějaký tvůj brácha
Štěstí, že nikdo nejel v protisměru. Ale byla tam brzdná dráha a mám pocit, že končila dále od kraje cesty, čož by při defektu asi vypadalo jinak
Můžou být rádi, že to tam jenom posadili...
A kde ty ses tam dostal? To už je mimo tvůj Bílovecký rajón, ne?

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mattys píše:Dany zase válí

Naposledy upravil(a) Dany dne 21.10.2008 21:36, celkem upraveno 2 x.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem si novou ledničku a když jsme do ní přeskládali věci z té staré, tak jsme zjistili, že tam máme ho_no. Jel jsem s prckem do Tesca na velký nákup a 3000,- v dupěAhmed píše:No, to víš, že mě hned napadlo, jestli to není nějaký tvůj bráchaŠtěstí, že nikdo nejel v protisměru. Ale byla tam brzdná dráha a mám pocit, že končila dále od kraje cesty, čož by při defektu asi vypadalo jinak
![]()
Můžou být rádi, že to tam jenom posadili...

- Mattys
- Junior
No nevím Dany,ale ten tvůj příspěvek nedával smysl,že odpovídáš Ahmedovy a přitom ten příspěvek byl první,takže nebylo na co odpovídat

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ahmed dobře ví o co jde, zdravili jsme a pochopil, že příspěvek je adresovaný jemu. 100% také věděl, že to tady najde.
Nezlob se na mě, ale nepochopil jsem tu posměšnou reakci na to, že jsem šel pomoci, nebo snad že se nikomu nic nestalo.
Dany zase válí. Já myslím, že s psaním jsem zatím problém neměl. No řekni sám...
Nezlob se na mě, ale nepochopil jsem tu posměšnou reakci na to, že jsem šel pomoci, nebo snad že se nikomu nic nestalo.
Dany zase válí. Já myslím, že s psaním jsem zatím problém neměl. No řekni sám...

- Mattys
- Junior
No prostě pro člověka,který neví o co jde a přijde do sekce POZNEJ HO a přečte si jen ten první příspěvek,nějak to nedávalo smysl prostě
Myslel jsem,že jsi klikl místo na Odpovědět na Nové Téma.Ale to je,už jedno.Hlavně,že aspoň vy dva víte o co jde 

Naposledy upravil(a) Mattys dne 22.10.2008 15:19, celkem upraveno 1 x.

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud vím (ovšem nemůžu vědět všechno, že?
) tam naši Bílovečtí hasiči nebyli...Nicméně Dany, klobouk dolů - hodně lidí jen tak odjede a ani nezavolá...Já vždy aspoň zastavím a udělám "průzkum" - tj jestli jsou všichni vpořádku, jestli z auta něco neutíká (olej, benzín/nafta/plyn...) a minimálně poradím nebo pomůžu zavolat na policajty, protože ti, co právě zažili nehodu na vlastní kůži jsou většinou v takovém šoku, že nedokážou vytočit číslo na mobilu, jak se jim klepou ruce, natož si vzpomět na tísňové číslo...Prostě zajistit, poradit (pomoct), počkat (když nespěchám nutně) na nejrychlejší složku (většinou hasiče nebo záchranku), předat jim místo a v klidu jet. Ještě doporučuju nechat na lístku svoje jméno a číslo, protože není většího stresu, když máte svědka, ale nemáte na něj kontakt - pro policii nepoužitelné svědectví... 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dany, priste si kupte 3x mensi lednicku a pak utratis jen 1000Kc. 

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak na to si ještě počkám
Koupil jsem jí v akci ze 16000 na 9000. Jde o namakaný stroj Candy Futura s technologií NO FROST

Koupil jsem jí v akci ze 16000 na 9000. Jde o namakaný stroj Candy Futura s technologií NO FROST

- Ahmed
- Test driver
No Frost jako že nechladí?
Hmm, tak tento týden opět začali likvidovat další kus cesty mezi Bravanticema a Bílovcem, tak to zase vypadá, že se tam měsíc nebude dát ani projet
Doufám, že to udělají celé nové až do BC, páč ty vlny mě ráno trošku vyvádí z míry nebo spíš z cesty

Hmm, tak tento týden opět začali likvidovat další kus cesty mezi Bravanticema a Bílovcem, tak to zase vypadá, že se tam měsíc nebude dát ani projet

Doufám, že to udělají celé nové až do BC, páč ty vlny mě ráno trošku vyvádí z míry nebo spíš z cesty

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No frost, jako že se nezamražuje
Mě ty vlny přímo štvou, ba dokonce se_ou. Mají jedinou výhodu, že na nich vždycky poznáš, že ti odcházejí tyčky stabilizátoru

Mě ty vlny přímo štvou, ba dokonce se_ou. Mají jedinou výhodu, že na nich vždycky poznáš, že ti odcházejí tyčky stabilizátoru

- HORST
- Test driver
...aneb jak se dostat od nehody zpet k FoFu 

- Ahmed
- Test driver
Fakt nechápu, co mají s tou cestou v plánu. Teď ji začali likvidovat kolem pumpy směrem k prasečáku. Aby to nakonec nebylo tak, že to po kouscích udělají do půlky a vlny zůstanou 
Akorát mi nejde do hlavy, proč ty hrboly nevyfrézovali do rovna už dávno, tak jak se to běžně dělá...

Akorát mi nejde do hlavy, proč ty hrboly nevyfrézovali do rovna už dávno, tak jak se to běžně dělá...