Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!
- kachnak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké máte neorig. autorádio?
ja som si spravil ze radio sa mi zapne ked otovrim central a vypne sa ked zamknem auto.. stacili mi dve relatka nato
je to take kablikarcenie ale funguje mi to v poho uz pol roka

Audi S3 1.8T 154kw 210koni 1999
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 3dv.
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 5dv.
Život je príliš krátky, tak nejazdi pomaly
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 3dv.
bol Ford Focus 1.8 16V hatchback 1999 5dv.
Život je príliš krátky, tak nejazdi pomaly

- spirt
- Junior
jj, to dava smyslStehnak píše:Jestli se nepletu tak ACC (accessories - přislušenství) je poloha klicku v zapalovani (kterou FFI nema). V poloze ACC se na "takto oznacenych" vodicich obevi napeti....

a na tohle asi nebudu mit koulekachnak píše:ja som si spravil ze radio sa mi zapne ked otovrim central a vypne sa ked zamknem auto.. stacili mi dve relatka natoje to take kablikarcenie ale funguje mi to v poho uz pol roka

ale bylo by to opravdu dobry

diky vsem, jezdil sem asi ve dvou fokusech a jednom mondeu a u vsech techto aut nehralo radio bez klicku (neorg), tak sem se az posledni chvile nechtel se rozloucit s originalem, ted jak tak koukam, tak je to jen spatne zapojena kabelaz

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, tohle budu resit jako dalsi vec, po namontovani neorig. radia 

- Stehnak
- Test driver
No pokud tam primo poloha "ACC" jako takova nejni, tak ano. Ale na nekterych skrinkach je navic primo poloha ACC. (ACC - 0 - 1 - 2, nebo treba 0 - ACC - 1 - 2).Peter píše:AAC je Klucik v polohe I
p.s.: uz sem to tu psal. I u me je jakasi poloha ACC - je tesne pred dosazenim polohy 1. Nejni samo vyznacena na skrince, ale ja kdyz pomali otacim klickem, tak me zacne hrat radio bez toho aby mi zacli svitit kontrolky, cerpadlo natlacilo benzin popripade se mi rozehli svetla (mam auto sviceni). No ale tady jde o hrani bez klicku, vim.
Jinak samo na vodici MEMORY od radia taky musi byt stale napeti (kuli uchovani nastaveni radia). Takze pokud se zapoji MEMORY "od baterky" na POWER "od radia" tak se musi este udelat klema (pujde to nejspis pomoci tech cinchu a rozdvojky ktera byva na kabelu - viz obrazky na predchozi strane) na radiu MEMORY a POWER. Nestaci zapojit volny POWER "od baterky" na MEMORY "od radia"

Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já mám autoradio PIONEER DEH 2920, a k němu byla přidaná i kabeláž s ISO konektorem kde jsou různý propojky, když jsem ho nainstaloval do předchozího vozu tak mi taky nehrálo dokud jsem nezapl klíček, když jsem prohodil propojky tak to hrálo i bez klíčku bez problémů. V souboru je schéma uvedené kabeláže kam jaký kabel jde. Předpokládám, že když mi to fungovalo předtím tak to bude fungovat i teď.
- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Chalani, mate k original radiu pripojene externe zariadenie ? discman, mp3 ? ak to niekto ma, ako ste to spravili ???
Za reakcie dikes
Za reakcie dikes

Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

- spirt
- Junior
tak sem to nejak vyresil, propojil sem to napevno, ted mi to hraje porad
dokoce kdyz zazehnu motor, tak se mi na jednu sekundu ztlumi zvuk, ale hraje to bez restartovani dal
takovy kousky mi ani original nedelal
divni je to, ze sme to delali u kamose, do fabie, a jemu po tomhle triku prestalo fungovat dalkove ovladani
a jeste nejaky mensi zmatek v elektrine, tak nevim jestli taky neobjevim nejakou zavadu 

dokoce kdyz zazehnu motor, tak se mi na jednu sekundu ztlumi zvuk, ale hraje to bez restartovani dal

divni je to, ze sme to delali u kamose, do fabie, a jemu po tomhle triku prestalo fungovat dalkove ovladani

- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem žádný autoelektrikář, ale na tomto zapojení bych viděl jeden zásadní problém - trvalých 12V (žlutý drát) se ti teď dostane i tam, kde byly jen po otočení klíčkem (červený drát).
Čekal bych, že tím zvýšíš odběr z baterie odstaveného auta. Záleží, co a kam máš ještě připojeno.
Také bych si tipnul, že je to příčina těch zmatků v elektrice u fabky tvého kámoše.
"Řešením" by bylo přeštípnout červený drát - stejně už ho tam teď k ničemu nepotřebuješ...
(zapojení ISO)

Čekal bych, že tím zvýšíš odběr z baterie odstaveného auta. Záleží, co a kam máš ještě připojeno.
Také bych si tipnul, že je to příčina těch zmatků v elektrice u fabky tvého kámoše.
"Řešením" by bylo přeštípnout červený drát - stejně už ho tam teď k ničemu nepotřebuješ...
(zapojení ISO)
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

- spirt
- Junior
presne tohle sem si taky myslel ... ted uz to vim jisteJardaB píše:Nejsem žádný autoelektrikář, ale na tomto zapojení bych viděl jeden zásadní problém - trvalých 12V (žlutý drát) se ti teď dostane i tam, kde byly jen po otočení klíčkem (červený drát).![]()
Čekal bych, že tím z......

doufam, ze dneska rano to auto nastartuji

-
- Nováček
Chlapci, mam dotaz ohladne ovladania pod volantom na neorigo radio. Teraz prvy krat som vybral original radio (6000CD 2004-s volume v strede)a mrkam na ten konektor, ze idu tam s ovladania volantu len 2 kabliky.
Mozno znie dotaz hlupo, neviem, nerozumiem tomu, ale na co je vlastne treba ten specialny adapter na ovladanie pod volantom. Mam redukciu ISO-Ford a nestaci vyviest tie 2 kabliky na jack a ten zapichnut do Alpine. V tom adaptery je nejaka elektronika (nevidel som to este), co prevadza ovladacie impulzy, povedzme FORD-Alpine?
Na origo netreba ziadnu elektorniku? Dik. Tatari, ze mi dali iba suchy prevodnik ISO-Ford, bez ovladania. Ak treba ten specialny adapter, je mi vlastne ten prevodnik ISO-Ford na figu.
Rozumiem tomu dobre, alebo trepem?
A nie je nejaky navod na tu elektroniku ako to zbastlit?
Mozno znie dotaz hlupo, neviem, nerozumiem tomu, ale na co je vlastne treba ten specialny adapter na ovladanie pod volantom. Mam redukciu ISO-Ford a nestaci vyviest tie 2 kabliky na jack a ten zapichnut do Alpine. V tom adaptery je nejaka elektronika (nevidel som to este), co prevadza ovladacie impulzy, povedzme FORD-Alpine?
Na origo netreba ziadnu elektorniku? Dik. Tatari, ze mi dali iba suchy prevodnik ISO-Ford, bez ovladania. Ak treba ten specialny adapter, je mi vlastne ten prevodnik ISO-Ford na figu.
Ford Focus C-Max 1.8 125k 2004
- spirt
- Junior
ja sem daval neoriginalni radio a z originalniho mi taky zustaly dva kabliky (zeleny a zluty), ale ovladani pod volantem nemam, takze ti aso moc neporadimDannyM píše:Chlapci, mam dotaz ohladne ovladania pod volantom na neorigo radio. Teraz prvy krat som vybral original radio (6000CD 2004-s volume v strede)a mrkam na ten konektor, ze idu tam s ovladania volantu len 2 kabliky.
Mozno znie dotaz hlupo, neviem, nerozumiem tomu, ...

- vitacz
- Zkušený
Covece, velice dobry dotaz. Driv jsem si rikal. To je jasny na co tam ta redukce je kdyz tam jsou jen dva draty stejne jako na tom jacku.DannyM píše:Na origo netreba ziadnu elektorniku? Dik. Tatari, ze mi dali iba suchy prevodnik ISO-Ford, bez ovladania. Ak treba ten specialny adapter, je mi vlastne ten prevodnik ISO-Ford na figu.
A napda me jen jeden duvod. Pradavaji se redukce na konkretni znacky autaridi a asi univerzal neni. Aspon tak jsem to pochopil podle E-Shopu. Ja si myslim, ze ovladani funguje na bazi odporu. Takze by byla v krabicce logika ktera by mohla fungovat treba takhle: kdyz in (z ovladani) 12Ω tak prepoj, na 20Ω out.
12Ω je pro Ford autradia a 20Ω znamena to same pro sony.
urcite by se to dalo postavit, ale kdo vi jake jsou ty hodnoty?
Pochopitelne ty Ω jsem si vymyslel.
Co myslite? Nemohlo by to tak byt?
- vitacz
- Zkušený
Co myslite tohle?
SW: http://www.e-conrad.cz/subwoofer-reflex ... 2+dp91428/
Zesilovac: http://www.e-conrad.cz/koncovy-zesilova ... 0+dp75301/
je to sice lacine, ale mohlo by to hrat dobre, ne?
- spirt
- Junior
nejak tam ani nepisou vykon v RMSvitacz píše:Co myslite tohle?

ja sem nedavno mel penize a chtel sem jit do Blaupuktu
odkaz to byl ve sleve na nejaky strance za 1400,- a mel 250 W RMS.... je to dost popularni subwoofer a znackovy
PS.: kamos je takovej vetsu tuner a rikal, ze do auta nema cenu davat subwoofer pod 500 W RMS

- vitacz
- Zkušený
To je fakt. Asi to je nejaka sr....
Jeste jsem kouka na zesilovac JBL s 2x150W RMS za 2500
Jeste jsem kouka na zesilovac JBL s 2x150W RMS za 2500