Teď jsem to chtěla napsat, ale už to čtu nademnou...pánové a dámy - teď hlavně neprodávat!!!!!

myslím tím samo akcie...když už s tím chcete hýbat, tak nakupujte....možná to ještě půjde dolů, ale i tak, právě je dobrá doba k nákupu

jestli na to máte nervy...ovšem..
Jasně že si to amíci zavinili sami, bez kreditek a lehce dostupných hypoték si neuměli život představit, hypošku vám dali snad jen na ksicht...možná dobře, že se tenhle sešup stal, protože mám dojem, že u nás to k tomu spěje taky - tak lehce dostupný půjčky na cokoliv...bože!!!!!
No a jak to ustojíme???? Věřím tomu, že ustojíme...byť se ztrátami...kdo máte vklady v bankách, jsou ze zákona pojištěny do výše tuším 25 tisíc eur, takže si spočtěte ekvivalent..
Znějí mi trochu silácky prohlášení našich představitelů, Kalouska a spol, že se to českých bank de facto netýká....ale týká...týká....přeci naše banky už dávno nejsou výhradně české....
Rovněž souhlasím s názorem, že média to šíleným způsobem nafukují a jsou schopni způsobit paniku typu, že opravdu lidi začnou vybírat svoje vklady a tím to pak opravdu půjde rovnou cestou do pekel. O burze a dění na finančním trhu se normálně v tisku až tak moc nepíše a lidi to většinou vůbec nesledují, tisk a média vůbec se toho chytly - no jasně, hlavně že je o čem psát že? Kdyby někdo ty zprávy sledoval průběžně, nepřekvapilo by tolik lidí, že se něco takového děje...většina těch amerických bank na ten krach už měla delší dobu našlápnuto.
Důsledek bude nejspíš takový, že budou dražší a hůř dostupné hypotéky, že bude dražší pojištění, že přijde oslabení trhu, vývoz bude slábnout, tím pádem nebudou fabriky dělat, bude se propouštět, budou nezaměstnaní, lidé nebudou mít prachy a nebude co "točit" (nemyslím pivo, pánové, myslím koloběh peněz, anžto je to oběživo, tudíž je nutno, aby obíhalo). Je to pecka.