http://auto.idnes.cz/test-nafty-v-nemec ... tomoto_fdv
Asi jsem to měl dát do tématu: "extra nafta, aditiva...." !

oni prostě si myslej ,že češi sou bulici a nechaj si všechno líbit prostě nás ojebávaj ,jak můžou kecy kecy kecy  rafinérský bla bla nová krakovací jednotka všechny paliva  maj normu čsn  a pak zjištíš ,že v německu maj lepší paliva možná maj lepší ropu naše je většinou z Ruska stejnej přístup má Škodovka ,jak může být stejný auto s lepší
  oni prostě si myslej ,že češi sou bulici a nechaj si všechno líbit prostě nás ojebávaj ,jak můžou kecy kecy kecy  rafinérský bla bla nová krakovací jednotka všechny paliva  maj normu čsn  a pak zjištíš ,že v německu maj lepší paliva možná maj lepší ropu naše je většinou z Ruska stejnej přístup má Škodovka ,jak může být stejný auto s lepší  

výbavou levnější o 100000kč než v Česku
 výbavou levnější o 100000kč než v Česku  

Škoda už nikdy a Shell ať si to strčí do prd...o 3kč na litru 158kč nádrž to je přes 500kč měsíčně dobrá véča ve dvou
 Škoda už nikdy a Shell ať si to strčí do prd...o 3kč na litru 158kč nádrž to je přes 500kč měsíčně dobrá véča ve dvou 

Ses nám nějak rozhorlil, ale máš pravdu, že z nás dělají blbytomason píše:co jiného se dalo taky čekat žeoni prostě si myslej ,že češi sou bulici .....Škoda už nikdy a Shell ať si to strčí do prd...o 3kč na litru 158kč nádrž to je přes 500kč měsíčně dobrá véča ve dvou

a dneska mám aspoň čtivo na onu místnost
  a dneska mám aspoň čtivo na onu místnost

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti