Jinak uz se vyrabi a prodava takovato zbran, ale je to sebevrazda jit na nejakou akcicku s ni http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=3385
Myslim si, ze by dotycnej pak po par zasazich do protivniku skoncil na JIPce.
Za sebou.. jj, na střílení na střelnici už nebyl čas a taky mě to přestalo bavit. Tak co s nima - chodit se na ně dívat a ještě je hlídat? Prostě už mě to nic neříkalo. A srovnání 7,62 a 9 mm jsem sem napsal proto, že většina neznalých má dojem, že 9 mm je nějaký dělo. Jasně, že účinnost Pi.vz.52 dělala hlavně munice díky ocelovému jádru. Kvůli tomu, mám dojem, byla taky na tlak soudruhů z NATO stažena ( Pi pak kvůli stáří, hmotnosti, velikosti), protože munice byla tzv. nehumánní ( na 25m prostřelila ocelovou přilbu, což je pro jinou munici problém). Tolik k tvému překvapeníFF - Foo Fighter píše:Za sebou . . . ?silverwolf píše:To už mám za sebou![]()
....suverénně prostřelila cokoliv kde 9 mm pistole si ani nevrzla.. . . a kam jsi tedy od té doby pokročil ? . . . prázdná fráze.
Jestli to nebylo tím, že Pi vz.52 je armádní těžká mrcha na samopalový střelivo 7,62 TT, navíc s jádrem.
Srovnáváš pistole různých ráží s tím, že ta na slabší munici si "ani nevrzla". Oh, jaké překvapení. To by jeden nečekal
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů